avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Se mai plateste timbru de mediu daca s-a platit taxa ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Se mai plateste timbru de mediu daca s-a platit taxa de poluare ?

Buna ziua,

Cazul meu este urmatorul:
Am achizitionat un autoturism avand prima inmatriculare inregistrata in 03.2002 de la (B).
(B) a achizitionat auto de la (A) din Italia, achitand taxa de poluare (conf. OUG 50/2008) fiind prima inmatriculare in Romania.
Eu nu am mai inmatriculat autoturismul (acesta ramanand cu numerele de la proprietarul (B). In momentul de fata as dori sa vand autoturismul, intrebarea mea este daca cel care v-a achizitiona masina este obligat sa mai achite noua formula a taxei (timbru de mediu) ?

Va multummesc anticipat.
Buna ziua,
NU!
av. Gabriel Klein Kiritescu
Nu, daca primul proprietar nu a recuperat taxa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de inmatriculare din anii '90 Bossde_Boss Bossde_Boss Taxa de inmatriculare care se platea dupa anii 90 este aceiasi cu timbrul de mediu? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto 2008 oana m. oana m. Buna ziua, in octombrie 2008 am platit taxa pt prima inmatriculare chiar daca tot eu am fost proprietarul masinii in Franta. Se poate sa recuperez taxa ... (vezi toată discuția)
Proces taxa poluare pe rol pot vinde masina? BogdanLupu BogdanLupu Buna ziua as dori sa intreb daca pot vinde autoturismul desi am un proces privind recuperarea taxei poluare cu hotararea scadenta in Noiembrie. La ANAF voi ... (vezi toată discuția)