avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto 2008
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto 2008

Buna ziua,
in octombrie 2008 am platit taxa pt prima inmatriculare chiar daca tot eu am fost proprietarul masinii in Franta.
Se poate sa recuperez taxa platita?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: vidoqc , utilizator 21:28, 10 Iunie 2013
Buna ziua,
daca nu s-au scurs 5 ani de la plata, DA.
Grabiti-va.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Ultima modificare: Miercuri, 29 Mai 2013
Gabriel Klein Kiritescu, utilizator
Buna ziua!

Si eu am achitat in 03.06.2008 o taxa pe OUG 50/2008. Mai pot recupera taxa? Am auzit ca prevederile Codului Fiscal spun ca pot cere restituirea taxei achitate in anul fiscal respectiv, nefiind importanta data. Va rog sa imi confirmati suspiciunea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se mai plateste timbru de mediu daca s-a platit taxa de poluare ? Boldea Boldea Buna ziua, Cazul meu este urmatorul: Am achizitionat un autoturism avand prima inmatriculare inregistrata in 03.2002 de la (B). (B) a achizitionat auto de ... (vezi toată discuția)
Taxa de inmatriculare din anii '90 Bossde_Boss Bossde_Boss Taxa de inmatriculare care se platea dupa anii 90 este aceiasi cu timbrul de mediu? (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto codrutz2007 codrutz2007 Imi poate spune cineva daca s-a prescris dreptul de a recupera taxa auto de la data de 5-12-2008 si pana in prezent! Daca nu sa prescris cum o pot recupera ... (vezi toată discuția)