avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto

Imi poate spune cineva daca s-a prescris dreptul de a recupera taxa auto de la data de 5-12-2008 si pana in prezent! Daca nu sa prescris cum o pot recupera numai sa-i dau in judecata?. Va multumesc mult.

Cel mai recent răspuns: codrutz2007 , utilizator 10:00, 9 Mai 2013
Buna ziua,
Fiind considerata taxa ce face parte din drepturile fiscale, se prescrie prin 5 ani.
In aceste conditii nu este prescrisa.
Pentru recuperare va trebui sa adresati o notificare administratiei financiare la care ati achitat-o pentru restituire si apoi sa urmati calea instantei.
av. Gabriel Klein Kiritescu
Va multumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto 2008 oana m. oana m. Buna ziua, in octombrie 2008 am platit taxa pt prima inmatriculare chiar daca tot eu am fost proprietarul masinii in Franta. Se poate sa recuperez taxa ... (vezi toată discuția)
Perioada restituire taxa auto dupa decizie instanta office.carmen office.carmen In cat timp de la decizia instantei de restituire a taxei auto se incaseaza banii si care este procedura? Multumesc. (vezi toată discuția)
Rezilierea contractului de inchiriere Cerghizan Cerghizan Buna ziua. Am si eu o nedumerire mare...va rog sa ma ajutati... Problema sta in felul urmator: Am inchiriat un spatiu comercial unei pers juridice in curs de ... (vezi toată discuția)