avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Perioada restituire taxa auto dupa decizie instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Perioada restituire taxa auto dupa decizie instanta

In cat timp de la decizia instantei de restituire a taxei auto se incaseaza banii si care este procedura?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:39, 6 Iunie 2013
Formulati o notificare somatie cu un termen de bun simt (30 de zile) de depunere a sumei intr-un cont.
Dupa aceia va trebui sa va adresati unui executor judecatoresc.
av. Gabriel Klein Kiritescu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalculare despagubiri? cosovici_ cosovici_ va rog sa ma \\"lumineze\\" cine stie, daca am primit despagubiri si nu au fost calculate reactualizate cu rata inflatiei ce se mai poate face dupa ce ai ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila de punere in posesie amanata din 2009.abuz? dragosm1969 dragosm1969 Am o Sentinta Civila din 2009, definitiva si irevocabila, de punere in posesie a unei suprafete de padure, cu emiterea Ordinului Prefectului de aprobare pentru ... (vezi toată discuția)
Recuperare dauna camellia_camy camellia_camy Buna ziua ! In urma unui proces am castigat in instanta obligativitatea platii de catre doi infractori a sumei unui obiect ce mi-a fost sustras.As dori sa va ... (vezi toată discuția)