Creditul a fost platit doar cateva luni de zile ,aproape un an de zile dupa care nu a mai platit nimic persoana respectiva.La a doua intrebare nu stiu sa va raspund , iar la a treia intrebare. Actele le-am primit ieri de dimineata. in acele acte mi-au trimis contractul de la banca si sa le trimit in termen de 5 zile o adeverinta de salariu sau ceva de genul. eu si inca 2 fete am fost pacalite de acesta persoana avem plangere la politie.
Buna ziua. Numele este Anton Madalina. In anul 2006 am fost rugata de o buna prietena daca o pot ajuta in luarea unu credit de nevoi personale pe numele eu. Acesta persoana nu a mai vrut sa plateasca. Iar acum am primit de la Biroul Judecatoresc o instintare pe numele meu ca imi vor face oprire pe salariu eu fiind angajata la Mega image cu un salariu pe cartea de munca 1240 lei iar bani in mana de 889 lei. Cat la % imi vor opri din salariu? Si daca voi face un copil imi vor opri si din indemnizatie?o ultima intrebare. De ce abia acum mau gasit ca rau platinc dupa atatia ani mai ales ca eu am facut o plangere la politie pe numele acelei persoane.va multumumesc din suflet.
va multumesc pt raspuns.Faptul ca am furat din supermarket o sa am un cazier toata viata sau pe o periada mai scurta?o sa primesc o amenda sau un avertisment?daca e amenda in valoare de cat va fi?va rog sa imi raspundeti!va multumesc pt raspunul de mai devreme
Buna ziua!am furat dintr-un hipermarket in valoare de 95 de lei am fost prins si am fost la sectie de politie unde am dat declaratie si am recunoscut fapta.Problema este ca eu am facut o plangere penala impotriva unei persoane care au bagato in instanta.Va rog din suflet sa imi spuneti daca o sa imi afecteze cu ceva plangerea penala pe care am facuto impotriva persoanei?daca o sa ma afecteze pe mine la proces?adica daca o sa se afle de infractiunea mea la proces?