avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Activitate myhai

Activitate myhai

pentru gerberga si ynocentta. multumesc pentru raspunsuri.pentru presedintele asociatiei de proprietari,din care fac parte L.230/2007 este facultativa. -nu a depus situatia elementelor activ-pasiv, -nu urmareste respectare hotararilor adunarii generale a proprietarilor, -nu urmareste indeplinirea bugetului de venit-cheltuieli,(nu sunt hotarate la inceput de an), -convoaca com.exe.verbal,nu prin convocator la avizier, -nu respecta art.10 din L.230/2007.(un membru al asociatiei de proprietari,are petitie depusa catre com.exe.de 2 ani,fara raspuns.cand vice.pres.l-a intrebat de ce,nu-i raspunde a replicat,,tu stii ce cere?cere acte din 2007) -din 2002,pana in anul2012 nu a organizat adunari ordinare ale asociatiei de proprietari, -nu a comunicat primariei modificari survenite in cadrul asocitiei de proprietari, -nu are mandat,nu are fisa postului,spune ca nu a auzit de asa ceva. -tine angajat administrator,fara garantie materiala, -tolereaza in com.exe.proprietari care nu sunt membri ai asociatiei de proprietari, -persoana care face curatenie,nu are contract de munca. POT continua cu fiecare articol din L.230/2007.
Adriantot? Daca,nu vreau interfon in casa,(santem 2 persoane de 60 ani) cine ma poate obliga la interfon in ap.?Nu este destul,plata intretinerii lui care se face din an in paste dar, se plateste.
ayleen Se face cerere catre administratie.
Buna ziua.Un presedinte al asociatiei de proprietari,poate fi dat in judecata,pentru neandeplinirea atributiilor ce-i revin?Ma refer la C.Psau C.C. Multumesc anticipt.