avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate valentin24

Activitate valentin24

ce demersuri sunt necesare pentru redeschiderea unui dosar. sentinta definitiva , respinge plangerea impotriva deciziei parchetului pentru N.U.P.
buna dimineata. deci daca acum pe ,,fond,, nu primesc un rezultat favorabil, urmeaza celelelate cai in apel si recurs?
in urma declaratiei pe care am dat o in fata instantei, am recunoscut ca decizia procurorului este corecta, dar numai pe baza referatului inaintat de catre politie, care acestia au facut cercetari in urma plangerii mele,, verificari care au fost efectuate de catre acestia, dar intru totul despre alte aspecte si nu cele prezentate de mine, acestea ducand inevitabil la propunere de NUP. Procurorul a fost de acord cu propunerea in baza referatului, netinandu se cont de plangere, memoriu, dovezi inaintate de mine si nici de solicitarea mea in repetate randuri de a fi audiat. initial plangerea am inaitat o parchetului dar nu am fost niciodata chemat sa fiu audiat sau sa dau explicatii privind probele inaintate.
in instanta am observat o oarecare indiferenta a presedintelui, ramanand in pronuntare dar intuiesc ca probabil nu voi avea castig de cauza.
la dosar sunt probe dar poate nu am fost destul de explicit, am solicitat trimiterea dosarului la parchet.
pana in pronuntare exista posibilitatea inaintarii la judecatorie un memoriu in care sa explic datele in ceea ce priveste probele din dosar?
ar ajuta cu ceva?
multumesc pentru recomandare.
cu stima
daca logica ar avea substanta de principiu si adevar atunci totul ar fi simplu si nu ar mai trebui sa cautam improvizatii si formalitati pentru expunerea realitatii.
cu stima
buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu un model Declaratie pe proprie raspundere data in fata Notarului Public, necesara inaintarii si in civil si in penal in care sa expuna realitatea faptelor(divort), (in combaterea martorilor mincinosi). Am ajuns la aceasta decizie ca si concluzie ca organele de ancheta tratateza totul formal dand dovada de insuficienta. Deasemenea martorii nu sunt in aceeasi localitate si ptr a fi scutiti de deplasari si asteptari pe la birouri, sedinte instanta, etc.. Aceste declaratii au si calitatea necesar legala de a fi luate in considerare in dovedire.? Numarul acestor declaratii poate fi limitat?
multumesc
va multumesc............explicatii atat de clare si valoroase. Declarataiile din proprie initiativa in fata Notarului pe proprie raspundere sunt permise in Instanta civil, sau penal?
valentin24 a scris:

va rog sa mi spuneti,dupa cum m-ati sfatuit, de cati martori MAXIM sunt agreati in instanta? declaratiile in fata notarului sunt edificatoare in Instanta?? MULTUMESC

va rog sa mi spuneti de cati martori MAXIM sunt agreati? declaratiile in fata notarului sunt edificatoare? MULTUMESC
va multumesc n53. foarte clar si concins va multumesc pentru sfaturi
cu stima