Buna seara! Maine urmeaza sa-mi fac cererea de suspendare a contractului de munca de la serviciu pentru a intra o luna in ccc(sotia urmeza sa inceapa munca dupa 11 luni de stat in concediu). Astazi mi-am dat seama ca eu mai am un contract de mandat cu asociatia de proprietari(in calitate de cenzor) cu suma de 67Ron/luna. Ma poate afecta acest contract la obtinerea indemnizatiei de crestere copil sau trebuie cumva suspendat si acesta???Astept cu nerabdare raspuns deoarece m-am trezit in ceasul al 12-lea si maine ar fi ultima zi in care as putea face cererea de suspendare pentru o luna!
Astept cu nerabdare raspunsurile d-voastra!!!
Cu stima,
Dragos
Va multumesc pentru raspunsul promp!Inteleg ca proprietar tot eu voi ramane, insa obligatiile fiscale nu le pot transmite cumparatorului?Din cate stiu nu are nicio legatura obligativitatea fiscala cu inmatricularea in circulatie...sau gresesc?Astfel, ma gandesc ca nu mai am bataia de cap a impozitului, iar la contractul de comodat ma gandeam sa stipulam pe undeva obligatia platii eventualelor amenzi luate pentru rovigneta(pentru restul stiam ca le ia cine conduce masina).Se poate varianta asta d.p.d.v. legal?
Va multumesc anticipat
Buna seara,
Sunt posesorul unui autoturism inmatriculat in 2006 in tara (an de fab. 2001) si as dori sa-l vand.Intrebarea mea este: cam care ar fi "portita" legala pentru a instraina masina, vanzatorul sa nu plateasca taxa de mediu, iar eu sa nu am probleme apoi ca urmare a unei eventuale incalcari ale legii din partea lui.Am "rasfoit" cam toate forumurile insa nu am gasit o parere avizata, cum cred ca voi gasi aici.
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si v-as ruga daca puteti sa-mi descrieti detaliat toti pasii, pentru a putea informa si eu la randul meu un eventual cumparator!
Cu stima,