avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Activitate marriusf81

Activitate marriusf81

in cateva randuri proprietarul a venit si a primit chiria la mine la serviciu unde am fost vazuti si de colegi. ultima "dovada" ar fi mesajele telefonice de luna aceasta in care il intrebam cum doreste sa-i fac plata chiriei, in lei sau euro, si unde sa ne intalnim sa-i achit. din mesaje reiese o discutie amicala, in niciun caz un conflict (cum ar fi fost in situatia in care eu nu i-as fi platit chiria lunar). pot fi si mesajele telefonice considerate dovezi?
mi-am dat seama ca a si venit la mine la serviciu cand i-am platit chiria(in cateva randuri) si m-au vazut si colegii iar ultima mea dovada sunt mesajele in care ii ceream luna aceasta detalii despre plata chiriei si mai exact daca vrea lei sau euro si unde sa ne intalnim. discutie amicala in care nu se pune problema vreunui conflict. este suficient? nu vreau sa fac tam tam dar el ameninta ca deja a mers la politie si a depus o plagere.
locuinta de care vorbesc este cumparata de el prin banca si o singura data m-am intalnit cu el la banca pentru-ca el sa isi plateasca rata din chiria platita de mine. m-au vazut aproape lunar colegii cand cumparam euro ca sa ii platesc lui. astia sunt singurii mei martori. timp de un an si jumatate nu s-a plans ca nu ii platesc si sunt la zi cu intretinerea si absolut toate utilitatile. toate facturile si chitantele sunt la mine. daca eu nu pot sa dovesdesc ca i-am platit chiria atunci el ma poate da in judecata si acum chiar daca ma mut sau dupa ce ma mut?
va multumesc foarte mult. am spus in jur de45 de zile pentru-ca el mi-a cerut verbal sa ma mut in urma cu 10 zile cred. am sa astept notificarea scrisa. va multumesc!

deci tot ce mai pot sa obtin sunt in jur de 45 de zile. asadar contractul se poate rezilia unilateral.
am nevoie,va rog de putin ajutor, intr-o problema. stau cu chirie, am contract de inchiriere si proprietarul locuintei mi-a cerut sa ma mut dar mi-a cerut sa ma mut intr-o luna de zile. mai intaii mi-a cerut sa fac tot posibilul sa ma mut in aceasta perioada dupa care cand i-am spus ca nu pot sa ma mut intr-o perioada de timp atat de scurta a trecut la amenintari cum ca ma da in judecata, face plangere penala, se muta cu mine etc. eu am contract de inchiriere pana in tomna anului viitor dar nu vreau sa stau atat daca nu vrea el. tot ce vreau este sa treaca sarbatorile si apoi ma mut. eu cand m-am mutat aici am stabilit verbal sa ma mut in doua trei luni de zile. acum el zice ca contractul pe care il avem facut la circa financiara este nul(nu stiu de ce zice asta) si ca vrea sa ia din casa canapeaua, patul, ca vine cu politia si ca ma da in judecata ptr. nu i-am platit chiria. chiria a fost platita lunar(nu am primit la mana din partea lui), la fel si intretinerea si toate utilitatile. cine are dreptate|? daca mai stau inca trei luni aici si el ma da in judecata ce se intampla? va multumesc!
Răspuns la discuția Poprire salariu

Vă mulţumesc mult.
Răspuns la discuția Poprire salariu

Nu sunt mai multe urmăriri. O rata o plăteşte benevol iar cealaltă este proprire. Unde să facă această contestaţie? Trebuie să meargă la financiarul firmei la care lucrează cu documentele de la cealaltă banca pentru a demonstra că mai are o rata? Mulţumesc!
Discuție Poprire salariu
Bună ziua! Am o speţă pentru sora unui coleg de muncă şi aş vrea vă rog un sfat. Sora colegului meu are salariu de 1200 de lei din care plăteşte o rata de 550 de lei la o banca iar de curând i-a fost făcută poprire pe salariu în valoare de 400 de lei pentru un card de credit mai vechi (la o societate nebancara) făcut pentru o altă rudă care nu a plătit. Întrebarea mea este : se poate face poprire pe o suma atât de mare având în vedere că mai are încă o rata? Ce se poate face, există o autoritate în domeniu la care să poată apela? Vă mulţumesc!