avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Activitate Gilau1

Activitate Gilau1

Răspuns la discuția Incalcare drept proprietate
Multumesc.
Ideea ii ca in cadrul acestui Composesorat, pana la mine nu s-au folosit niciodata acte donatie legalizate la vre-un notar, si exista o sumedenie. Cei din conducerea Composesoratului (cu toate ca si ei au acte de donatie exact ca si mine), efectiv nu ma doresc ca si membru, intrucat se produc niste nereguli majore pe partea financiara, iar eu nu sunt genul de om care tolerez aceasta.
Va multumesc inca odata
In cursul acestui an tatal meu mi-a donat o suprafata de teren (1 ar), aceasta donatie fiind consimtita printr-un act, acesta fiind semnat de ambele parti cat si de 2 martori. Aceasta donatie mi-a fost necesara pentru a devenii membru in cadru Composesoratului pe raza caruia ne aflam. Ei bine cei din conducerea Composesoratului de cca. 3 luni nu doresc sa ia in considerare aceasta donatie. Ce pasi trebuie sa fac pentru ai 'öbliga" sa imi recunoasca si mie dreptul de membru /proprietar ?
Du-te cu povestea ta la o televiziune , una cu audienta mare, si dupa ce o sa apara pe posturi sa vezi cum o se rezolve totul (asta daca ai tu dreptate !).Ca in tara asta "pe cai legale" merge tare lent totul.
Răspuns la discuția Taxa radio pentru firme
Merci, o sa incer si eu.Sa vad ce zic "baietii".
Ma intereseaza daca se mai plateste taxa radio pentru firme,intrucat azi m-am ales cu o factura proforma de la SRR Cluj pe suma de 160 Ron.
Cautand pe Net am gasit cateva articole atat pro cat si contra.
Un exemplu ar fi:
[ link extern ]
Va multumesc pentru efort.