avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa radio pentru firme
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa radio pentru firme

Ma intereseaza daca se mai plateste taxa radio pentru firme,intrucat azi m-am ales cu o factura proforma de la SRR Cluj pe suma de 160 Ron.
Cautand pe Net am gasit cateva articole atat pro cat si contra.
Un exemplu ar fi:
[ link extern ]
Va multumesc pentru efort.
Cel mai recent răspuns: Gilau1 , utilizator 16:32, 1 Iulie 2013
Eu am rezolvat in felul urmator: le-am trimis o adresa de justificare emitere factura proforma bla bla bla la care nea venit raspunsul ca trebuie sa platim pentru taxa radio tv obligatoriu, la care departamentul juridic le-a raspuns ca factura nu este recunoscuta de compania noastra deoarece nu detinem nici un aparat de receptie Radio sau TV nici macar echipamente in obiectele de inventar ... si ca refuzam sa efectuam plata pentru acest serviciu, daca considera ca este necesar se pot adresa curtii de albitraj bla bla bla... de atunci nu nam mai auzit de ei.
Merci, o sa incer si eu.Sa vad ce zic "baietii".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata taxa radio pentru sediul social elwalentin elwalentin Am infiintat o firma cu sediul social la adresa mea de domiciliu. Desi platim taxa radio (familia), Radio Cluj ne-a trimis o factura proforma pe firma pentru ... (vezi toată discuția)
Taxa radio-tv persoane juridice toma.a toma.a buna ziua,am inteles ca taxa radio-tv pentru pesoane juridice s-a desfiintat,dar in continuare vin facturile de energie electrica cu taxa inclusa(in cazul meu ... (vezi toată discuția)
Taxa pentru serviciul public de radiodifuziune platita de doua ori? Popa Victor Tudor Popa Victor Tudor In anul 2009 in primavara am deschis o firma cu sediul in locuinta personala la bloc. In anul 2010 la inceputul primaverii am suspendat activitea firmei. Am ... (vezi toată discuția)