Deoarece aveam penalitati mari la intretinere, am facut un efort financiar si am platit toata suma datorata cu titlul de baza la asociatia de proprietari.Mentionez ca acest lucru s-a intimplat cu aproximativ doua luni inainte ca legea 175/2010 sa iasa din uz.Cind am intrebat administratora asociatiei daca penalitatile vor fi sterse ,conform legii,aceasta a spus ca nu stie nimic despre anularea penalitatilor si oricum nu ar face-o, deoarece nu exista norme metodologice pentru aplicare.Practic nu am rezolvat nimic (in schimb am o chitanta pe care scrie ca am achitat toata suma cu titlul de baza).Ce se mai poate face acum?
Sint nou pe acest forum si v-as ruga sa ma ajutati intr-o problema;pe data de 13.07.2011,aveam la intretinere o datorie de 2730 ron,penalitati 7300 ron.Am facut imprumut la o banca si am achitat datoria de baza;totodata am intrebat administratorul asociatiei de proprietari daca stie ceva de reducerea penalitatilor in baza legii 175/2010,eu avind si un venit net lunar sub 800 ron.Acesta mi-a spus ca nu stie nimic. La acest moment,am ramas iar in urma cu intretinerea(probabil,cu sacrificii voi reusi sa o platesc,dar ce fac cu penalitatile care acum au ajuns la 8000 ron?Mentionez ca m-am debransat anul trecut de la apa calda si caldura in scopul de a nu mai creste cheltuielile.
Intrebarea mea este:mai pot beneficia acum de reducerea penalitatilor in baza platii integrale din 2011?Daca da,cum se procedeaza si unde sa ma adresez in conditia in care nu pot sa ma inteleg cu administratorul?
Va multumesc.