avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Activitate onutza111

Activitate onutza111

Răspuns la discuția Răspundere administrator
Vă rog dacă puteți fi mai explicita... de la cel mai mic lucru pana la cel mai grav lucru ce ar putea raspunde administratorul. Asociatul unic nu are nici o raspunde impreuna cu administratorul? Intreb asta pt ca nu stiu ce sa fac, sa accept sa fiu trecuta administrator doar cu numele sau Nu? Adica fara salar, fără contract de munca? Se poate?
Buna,
Vreau sa ma faceti sa inteleg ce raspundere voi avea daca voi fi numit administratorul unei firme fara sa am nici un fel de beneficiu salarial. Doar cu numele.... Dacă se intampla ceva, vreun control de la instituțiile statului si gasesc mici chestii, cine raspunde??? Administratorul sau asociatul unic???
Multumesc!
Buna seara,
Vreau sa ma faceti sa inteleg ce raspundere voi avea daca voi fi numit administratorul unei firme fara sa am nici un fel de beneficiu salarial. Doar cu numele.... Dacă se intampla ceva, vreun control de la instituțiile statului si gasesc mici chestii, cine raspunde??? Administratorul sau asociatul unic???
Multumesc!
buna ziua,
toata luna iulie o sa fiu in concediu medical cu 75 % din venituri. puteti sa imi spuneti cum se calculeaza concediul medical? veniturile brute pe 6 luni sunt de 9414. metionez ca sunt in somaj, asta influenteaza modul de calcul?
Răspuns la discuția concediu medical in somaj
dupa ce ma externeaza din spital, at e termenul de 24 de ore de a instiinta agentia de somaj de concediu medical? sau maine (at e 24 de ore de la internare in spital)?
dosarul mi a fost aprobat de dim, iar acum m am internat in spital pentru urmarirea sarcinii, este o sarcina cu risc...de externat bauiesc ca o sa fie pe joi din ce am inteles, din ce data mi se intrerupe somajul, de azi sau de joi
si cum se calculeaza concediul medical? eu am lucrat cu contract de munca pana in 03.09.2012, iar de at pana pe 30.06.2013 cu conventie civila. la somaj nu a vrut sa imi ia in calcul conventia civila si mi a luat doar contractul. pentru Concediu de crestere copil pana la 2 ani veniturile de pe conventie se pun in calcul nu?
Buna ziua,
Azi mi am depus actele de somaj si tot azi vreau sa imi iau concediu de risc prenatal, se poate intrerupe somajul din prima zi?