avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1169 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Răspundere administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Răspundere administrator

Buna,
Vreau sa ma faceti sa inteleg ce raspundere voi avea daca voi fi numit administratorul unei firme fara sa am nici un fel de beneficiu salarial. Doar cu numele.... Dacă se intampla ceva, vreun control de la instituțiile statului si gasesc mici chestii, cine raspunde??? Administratorul sau asociatul unic???
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 09:13, 26 Ianuarie 2018
Administratorul va raspunde.
Veti avea toata raspunderea, pentru ca in principal si de regula administratorul raspunde, si in anumite situatii si asociatul unic. A fi administratorul unei firme este printre cele mai proaste idei posibile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Răspundere administrator onutza111 onutza111 Buna seara, Vreau sa ma faceti sa inteleg ce raspundere voi avea daca voi fi numit administratorul unei firme fara sa am nici un fel de beneficiu salarial. ... (vezi toată discuția)
Cum reintru in drepturile de administrator gbio2008 gbio2008 buna ziua tuturor, situatia mea este urmatoare: am acceptat acum 2 ani datorita unor conditii sa fiu administrator si asociat unic la un SC. In calitate de ... (vezi toată discuția)
Administrator firma nicolamaria nicolamaria Buna Sunt administratorul unei firme cu asociat unic, fara a fi eu asociat. Nu am contract de munca pentru functie, in schimb am o hotarare judecatoreasca cu ... (vezi toată discuția)