avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Activitate damida

Activitate damida

Răspuns la discuția Pensia alimentara neplatita
Va multumesc mult pentru raspuns, e solutia pe care o asteptam.
O zi frumoasa!
Răspuns la discuția Pensia alimentara neplatita
1/4 din veniturile nete lunare. Nu a mai platit din 2009.Ocazional (odata la 2-3-4luni ) i-a mai dat fiului meu cate 50-100 lei sub forma de bani de buzunar. din 2007 pana in 2009 platea 240 leu/luna pt ca i se tragea direct din salariu. Acum nu mai lucreaza acolo, e taximetrist si declara legal doar 2/h zi de munca.
Răspuns la discuția Pensia alimentara neplatita
Tocmai asta e ideea..legal salariul lui e de 200 lei/luna..ar insemna ca trebuie sa platesca 60lei/luna..pe cand el de fapt castiga 2000lei/luna...imi rade in nas spunanand ca ce daca il execut? imi da 60 de lei...
Buna! Am o sentinta definitiva din 2007 care spune ca in urma divortului sotul meu e obligat sa plateasca pensia alimentara pt fiul meu. El nu imi plateste. Imi spune ca nu-l pot obliga pt ca nu are contract de munca full time(lucreaza taximetrist cu contract de 2 ore/zi pe salariul minim-dar de fapt el lucreaza 12 ore pe zi) si declara ca nu are venituri(desi are). Cui trebuie sa ma adresez, pot sa fac ceva sa il pot face sa platesca, si daca nu plateste poate fi obligat? Nu imi permit un avocat, pot face eu ceva? Va multumesc!
Răspuns la discuția Poprire 100% cont salarii
Imi cer scuze..aici nu e vorba de nici o pensie..e o confuzie..nu am pomenit nimik de pensie..e vorba de salariul tatalui meu.Daca cititi de la inceput o sa intelegeti mai bine.
|Multumesc
Răspuns la discuția Poprire 100% cont salarii
Buna,
Revin cu lamuriri: Tatal meu a fost la banca, contul a fost poprit de un executor din Bucuresti pt un credit din 2007 de la o institutie nebancara PT CARE TATALUI MEU I SE TRAGE LUNAR SI DIN SALAR SI BANII SUNT VIRATI BANCII!!! E posibil asaceva??? sa ti se traga din salar in fiecare luna si sa ti se blocheze contul pentru acelasi credit??? Din salar i se trage direct catre city financial si contul a fost poprit si executat de o firma de recuperari pt aceasi credit!!Ce poate face tatl meu in cazul asta? cui trebuie sa i se adreseze pt acest abuz??

Multumesc mult de tot!
Răspuns la discuția Poprire 100% cont salarii
Multumesc mult pentru raspuns.Si daca intr-adevar i-au luat banii tatalui meu ce pot face? cui trebuie sa ma adresez? Iar despre mama, am crezut ca fiind pe firma datoria au dreptul sai ii ia tot salariul. Cum putem recupera diferenta de bani? Ambii lucreaza dar sunt fara mijloace de subzitenta din cauza popririi.
Buna!
Mama mea este asociat la o firma(SRL)(firma este acum in lichidare) si in 2008 a luat un credit pe firma avalizat de ea. Creditul e restant si un executor judecatoresc a pornit procesul de executare silita. Contul ei de salarii ( ea lucreaza acum inalta parte ca angajat) a fost blocat in proportie de 100% de catre executor( are voie sa ia mai mult de 33% din venitul ei????). Ok, asta era de asteptat. Dar azi tatal meu, care nu era asociat sau angajat pe firma respectiva, nu a semant nimik , nici un act legat de firma sau credit are contul blocat de asemenea. Fiind sambata nu are cum sa afle cine i-a blocta contul. E posibil si legal ca pt acel credit pe firma avalizat de mama sa ii popreasca contul si tatalui meu?????

Multumesc mult!
Multumesc mult!
Exista posbiltatea sa fiu arestat???
Multumesc mult pentru raspuns, dar eu vroiam sa stiu la ce sa ma astept. M-i se pare ridicol sa angajez un avocat pentru ceva ce nu am facut. De fapt asta vreau sa stiu...ce m-i s-ar putea intampla?