As dori daca se poate sa ma ajutati cu niste informatii:
In 2009 am fost angajat la o firma ca sofer.In urma unuei situatii de care nu ma fac vinovat(cardul lor de benzina au fost delapidat- toti soferii aveau acces la el) am fost chemat la politie in 2009 sa dau o declaratie in legatura cu acesta situatie. Seful meu avea pile la politie si find cel mai nou si neexperimentat sofer pe care il avea , au incercat sa ma intimideze sa declar ca sunt vinovat. Nu am declarat asa ceva, din contra mi-am sustinut nevinovatia. De atunci si pana cum nu am mai fost contactat de nimeni in legatura cu acest subiect. Astazi, 03.07.2013 au venit la mine la poarta 2 politisti ce mi-au adus o citaie sa ma prezint din nou la politie pt declaratii. Sunt socat...nici macar nu m-am mai gandit la acest subiect...Pe citatie e trecut un numar de dosar penal parchet si un nr de dosar penal politie. Ce inseamna asta?? au reusit dupa 4 ani sa fabrice dovezi in potriva mea?Ce ar trebui sa fac??Maine trebuie sa ma duc la politie.Imi puteti spune va rog ce inseamna acest lucru si cum ar trebui sa procedez?
Multumesc mult pentru raspuns, dar eu vroiam sa stiu la ce sa ma astept. M-i se pare ridicol sa angajez un avocat pentru ceva ce nu am facut. De fapt asta vreau sa stiu...ce m-i s-ar putea intampla?
Mergeti frumos cu o hartie si un pix,notati tot ce se poate despre ce dosar aveti la politie/parchet ,intrebati daca sunteti acuzat,etc si daca sunt probleme mergeti la avocat .
In general este mai indicat sa mergeti cu avocat daca sunteti nevinovat dar ei va considera vinovat.
Vinovatii nu ar avea nevoie de avocat in cazul dvs.
Puteti propune si probe in aparare.