In data de 02 10 2014 in jurul orei 18 45 mergand pe bicicleta am fost acrosat de o masina ce mi-a taiat calea si am cazut ..soferul nici macar nu a oprit la locul incidentului si nici nu am reusit sa iau numarul masinii..dupa am fost la spitalul floreasca unde am facut o serie de radiografii deoarece m-am lovit cu umarul si capul de carosabil.am avut si daune materiale(la bicicleta,haine rupte,geanta rupta si telefon spart.am dat o declaratie eronata ca si cum as fi cazut din cauza drumului in lucru. sfatuit de politistii si find inca sub influenta loviturii la cap .acum am dureri din ce in ce mai mari si as dori sa prezint o declaratie cum s-a intamplat defapt. se mai poate schimba declaratia? pot fi acuzat de fals in declaratie?ce pot face in acest caz?
Da, se poate, insa trebuie sa motivati de ce va schimbati declaratia, cum ca politistii v-au spus asta, deci ... cred ca ar trebui sa mergeti la parchet acum si nu la politie. Bafta!
Problema e ca, datorita acelei declaratii neadevarate, va fi foarte greu acum sa fie identificat acel cond. auto care v-a lovit si vehiculul pe care l-a condus.