avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... lmplicat intr-un accident rutier fara voia mea
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

lmplicat intr-un accident rutier fara voia mea

buna ziua ! ieri am fost implicat intr-un accident rutier fara voia mea ...ajuns in apropierea unei intersectii semaforizate , circulam pe banda 1 ,sens inainte si dreapta ,langa trotuar cu bicicleta , am fost acrosat de o masina condusa de un cadru MAI si proiectat in masina din fata ..... eu urma sa fac dreapta , aveam intermitent , dar era verde si inainte ....soferul nu a lasat masina in acel loc .... am sunat la 112 nu a venit nimeni timp de 30min ...cand a venit politia a sunat la ambulanta , deoarece aveam rani pe membre ...am fost transportat la spital , deci nu am vazut cum au asezat masinile la reconstituire ... partea urata e ca soferul care ma accidentat a declarat ca m-a vazut cum am intrat singur in masina din fata , el doar a oprit sa-mi acorde ajutor !!! politia a constatat / notat ca pe partea dreapta a masinii se observa zgarieturi/urme de culoare neagra (neagra este bicicleta mea !) in incheierea declaratiei soferul vinovat scrie ca ,,ii pare rau ca am intrat cu bicicleta in cel din fata si m-am ranit ! iar incheierea declaratiei mele (toate scrise de catre politie ) : Imi pare rau si regret cele intamplate .... bineinteles ca nu am semnat ....
cazul va fi judecat de catre Parchetul Militar
ce trebuie sa fac , sa nu ies din situatia asta si belit , vinovat si sa platesc bara celuilalt autoturism .... va multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 15 Iulie 2016
mitilias, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:45, 21 Iulie 2016
Declaratiile au fost scrise sau dictate de politist?
Ca sa nu iesiti belit si vinovat declarati cu scrisul propriu cum s-a intamplat accidentul.
declaratiile tuturor au fost scrise de catre politist ...m-a intrebat si apoi scria , insa cand mi-a dat sa citesc mai era adaugat cate ceva ....de aceea nu am semnat ...
o cunostinta mi-a spus ca trebuia sa fac poze la urmele ,/zgarieturile ramase pe masina ... jandarmul locuieste vis-a-vis de mine ...seara cand am vazut ca a venit cu masina , am facut poze la urme , insa surpriza : isi spalase masina , au ramas zgarieturile si portiera indoita ....a iesit si a urlat ca suna la 112 pt agresiune ... deci , sa complicat situatia se pare ! eu eu nu vb cu el nici de bine nici de rau ... doar vreau sa nu ies sifonat mai rau ....
mitilias a scris:

declaratiile tuturor au fost scrise de catre politist ...

Politistul era singurul care stia sa scrie sau nu a vrut sa va dea pixul sa scrieti declaratia?
In cursul cercetarilor declarati cum s-a produs accidentul. Ar fi de preferat sa va angajati un avocat cel putin ptr perioada de cercetare.
declaratiile au fost scrise / tst pe calculator ....nu a fost scris nimic de mana ....

Alte discuții în legătură

Accident rutier, vinovata nu recunoaste gams gams Buna seara, revin cu o problema cu care m-am confruntat pe data de 13, ironic. 2 benzi, prima obligatoriu dreapta, a doua oligatoriu stanga. Eu eram incadrat ... (vezi toată discuția)
Lovit pe trecerea de pietoni, auto nu a oprit. sorcy3k sorcy3k In timp ce traversam pe culoarea verde o trecere de pietoni, mergand pe langa bicicleta mea, am fost lovit de o masina ce nu mi-a acordat ... (vezi toată discuția)
Accident cu vinovat fãrã rca mateivoicu mateivoicu Bună ziua. Am o întrebare. Am avut acum ceva vreme un accident de circulație, eu fiind în postura de victimă. Vinovatul a declarat că nu are niciun ... (vezi toată discuția)