avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... complice delapidare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

complice delapidare

Buna ziua! am si eu o problema...am cumparat benzina de la un cunoscut,nu m-a interesat niciodata de unde o are,m-am bucurat ca o iau mai ieftina si cu banii la salariu..a fost prins de catre politie...i-au fost ascultate telefoanele si in apeluri avea apeluri de la mine unde il intrebam daca are benzina...am cumparat dar cand l-a luat politia,un echipaj a venit si la mine,au facut o perchezitie,am dat declaratii...se terminase tot cand saptamana trecuta am primit o citatie,sa ma duc la parchet in calitate de faptuitor...acolo ne-a spus ca ni se schimba incadrarea din fatuitor in complice la delapidare in gestiune...culmea cel de la care cumparam are aceeasi incadrare,iar el a fost urmarit si a fost si inchis atunci cand eu am dat doar o declaratie...ce sa fac? In situatia mea mai este si fratele meu si inca vreo 4 persoane...dar de la cel de la care am cumparat a cumparat jum.de judet...
Cel mai recent răspuns: mioararamona , utilizator 14:04, 6 Septembrie 2013
Problema fratelui este complicata.
Sa incerce sa isi angajeze avocat ca sa nu ramana in inchisoare multi ani.

Problema dvs. este aceea ca trebuie sa colaborati cu organele de ancheta penala.

Este posibil sa fie complicitate sau alta infractiune.
Depinde de mai multe lucruri in ceea ce priveste incadrarea juridica.

fratele meu a facut acelasi lucru ca si mine,a cumparat de la acea persoana...noi doi si jumatate de judet numai ca declaratii am dat decat 5 persoane... De ce ne-a incadrat la complice in delapidare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Martor în dosar penal de furt calificare Deeya Deeya Bună ziua, am fost citat la poliție ca martor intr-un dosar de furt calificat de benzina si motorina. Eu am lucrat lângă o parcare si stiam ca de acolo se ... (vezi toată discuția)
Audierea martorilor in faza de cercetare penala Constantin-Sinel MARIN Constantin-Sinel MARIN Buan ziua! Am depus o plangere prealabila de punere in miscare a actiunii penale la parchet. Parchetul a transmis plangerea la Postul de Politie. In ... (vezi toată discuția)
Faptuitor - furt de la colegele de camera rhema rhema ----------------------------------------------------------------- Buna ziua,am fost chemata la politie in noiembrie 2012 acuzata in calitate de ... (vezi toată discuția)