avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2183 soluții astăzi
Forum Activitate neliamarina

Activitate neliamarina

Răspuns la discuția Solutionare cerere
va multumesc pt cele spuse,in ideea aceasta am plecat,nefiind un Nu pe cererea mea,motivat.Nu se poate ca intr-o institutie sa fie impuse anumite reguli pt o singura persoana,si chiar daca ar fi ele trebuiau sa-mi fie comunicate,sa stiu ce am dreptul sa fac si ce nu.
Fiind functionar public nu avem contract de munca.
Răspuns la discuția Solutionare cerere
BUNA ZIUA,
revin la situatia de mai sus,cu urmatoarele precizari,nu avem o programare anterioara a concediilor,pana au inceput problemele mele,nimeni nu facea cerere de concediu,doar verbal era invoit,eu stiind ca sunt "ochita' am incercat sa fac lucrurile cum ar trebui sa fie intr-o institutie,mi-am facut cerere de concediu cu 30 de zile inainte la care am atasat si biletele de avion,si am asteptat,pe cererea mea nu a fost pusa nici o rezolutie,drept urmare am plecat dupa 32 de zile ,nicidecum dupa 2 zile cum ati spus,3 colege inaintea mea si-au efectuat concediul fara cerere aprobata.
Domnilor,unde suntem?
Unde ne aflam?
Daca sunt niste reguli impuse,nu trebuie toti sa le respectam?
Regulament intern nu este,doar regulament de organizare si functionare,unde ce ati descris mai sus nu este precizat in regulamentul "nostru'.
O rezolutie negativa,daca ar fi fost pe cerere,nu ar trebui sa fie motivata?
Răspuns la discuția Solutionare cerere
Nu exista si nu a existat niciodata programare a concediilor in institutia noastra,inaintea mea 3 colege au plecat in concediu fara cerere aprobata,eu dimpotriva cu 32 de zile am depus cerere,la care nu mi s-a dat nici un raspuns.
Răspuns la discuția Solutionare cerere
Lucrez intr-o institutie publica,nu sector privat,si o sa va spun unde s-a ajuns cu cererea mea de concediu,care in 30 de zile nici nu s-a aprobat nici o rezolutie negativa nu s-a trecut pe ea.Drept urmare am plecat in concediu 10 zile,am fost trecuta in condica nemotivata,10 zile,si maine urmeaza sa fiu audiata de comisia de disciplina,pt savarsirea "unei abateri deosebit de grava".
buna ziua!
intrebarea mea este,termenul de solutionare a unei cereri,care este?
am depus cererea de concediu in data de 3 iunie 2013,si nu am primit un raspuns la ea.
Răspuns la discuția solutionare cerere de concediu
Multumesc mult !
Răspuns la discuția solutionare cerere de concediu
revin la intrebarea de mai sus,chiar nu se pate face nmk in cazul meu?trebuie sa renunt la concediul meu cu toate ca cererea e facuta cu o luna in urma,si 25 de zile luna trecuta am inlocuit si casiera care a fost plecata in concediu,am preluat atributiile ei.
Buna ziua!
Am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv,sunt functionar public si de o luna tot plimb cererea mea de concediu,care nu vrea sa se solutioneze,fara justificare din partea sefului,mentionez faptul ca pt perioada ceruta,detin biletele de avion pt a pleca in concediu.
Ce se poate face in cazul meu?