avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... solutionare cerere de concediu
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

solutionare cerere de concediu

Buna ziua!
Am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv,sunt functionar public si de o luna tot plimb cererea mea de concediu,care nu vrea sa se solutioneze,fara justificare din partea sefului,mentionez faptul ca pt perioada ceruta,detin biletele de avion pt a pleca in concediu.
Ce se poate face in cazul meu?
Cel mai recent răspuns: neliamarina , utilizator 08:32, 4 Iulie 2013
revin la intrebarea de mai sus,chiar nu se pate face nmk in cazul meu?trebuie sa renunt la concediul meu cu toate ca cererea e facuta cu o luna in urma,si 25 de zile luna trecuta am inlocuit si casiera care a fost plecata in concediu,am preluat atributiile ei.
In mod normal ar trebui, ca la sfarsitul anului trecut, sa se fi facut o planificare a concediilor de odihna pentru acest an, care ar fi trebuit adusa la cunostinta tuturor salariatilor. Daca acest lucru s-a facut, veti putea lua concediul in luna, sau perioada prevazuta in planificare. Daca nu s-a facut planificare, sau nu sunteti planificata la data solicitata de dvs. singura posibilitate este aprobarea cererii. Din pacate nu exista obligatia de a vi se acorda concediul la data solicitata de dvs. Poate veti reusi sa gasiti intelegere. Bafta!
Multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere co refuzata ida_curly ida_curly buna seara! va implor sa ma ajutati! sunt angajata de 6luni intr-o institutie de stat. dupa angajare mi-am planificat co in luna august mi-am cumparat un ... (vezi toată discuția)
Neacordare concediu de odihna andra.cris andra.cris Am depus o cerere de concediu pentru luna aprilie in luna ianuarie. Angajatorul a refuzat sa imi dea un raspun deoarece colega de birou trebuie sa plece in ... (vezi toată discuția)
Refuzul acordarii co si demisia la zi MmeButterfly MmeButterfly Buna ziua, sotul meu a solicitat in mai multe randuri in scris acordarea CO fara a primi un raspuns (in conditiile in care mai are si 5 zile de CO neefectuat ... (vezi toată discuția)