avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 913 soluții astăzi
Forum Activitate DS_13

Activitate DS_13

Primarul poate hotari ca efectuarea concediului de odihna a salariatului sa fie facuta in doua transe, efectuarea celei de-a doua transe fiind LA DISPOZITIA LUI?
Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de concediul pentru cresterea copilului, in conditiile in care am fost angajata cu contract de munca timp de 3 ani neintrerupt, iar acum se pare ca voi figura in somaj pentru restul perioadei de timp care mi-a mai ramas pana la nastere(4 luni).
Multumesc.
Un SRL care are ca obiect de activitate"desfasurarea jocurilor de noroc" poate functiona fara un aviz eliberat de Primarie?
Răspuns la discuția Evacuare chirias
DOAR in instanta? Intreb, deoarece primarul doreste urgentarea evacuarii si se gandeste sa promoveze o hotarare de consiliu in acest sens.
Va rog sa-mi spuneti care este procedura legala prin care pot evacua un chirias dintr-o locuinta situata intr-un imobil administrat de Consiliul Local. Mentionez ca intre administrator si chirias este un contract de inchiriere, dar chiriasul nu si-a indeplinit clauzele contractuale ( neplata chiriei si respectarea regulamentului de ordine interioara).
Multumesc.