avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Activitate teudan

Activitate teudan

Buna ziua,
Am pentru dumneavoastra doua intrebari, daca ma puteti ajuta:
1). Cu carnet de soferi categoria B pot conduce motociclete din categoaria A2( pana in 49 CP)? Pot conduce si alte vehicule pe 2 roti in afara de scutere( vreau sa conduc o motocicleta)?
2) Daca am carnet de soferi categoria B si am doi ani de experienta, pot opta pentru carnet de categoria A chiar daca am sub 24 de ani?
INM, asta ma tenteaza.
Buna ziua, avand in vedere ca vacanta este lunga( 3 luni) si am suficient timp la dispozitie, as vrea sa il folosesc intr-un scop eficient pentru viitorul meu, asa ca, daca se poate, as vrea sa imi spuneti ce altceva ar trebui sa mai citesc, in afara de Codul Civil, Codul de Procedura Civila, Codul Penal, Codul de Procedura Penala; pentru a deveni o persoana cu conostinte juridice foarte bune.
Buna ziua, am citit art. 74 alin. 1 lit. c din C.C privind dreptul la imagine si am doua intrebari legate de acest art:
1). Persoanele aflate intr-un spatiu public pot refuza captarea ori utilizarea imaginii sau a vocii?
2). In fraza "spatiu privat" intra doar spatiul privat personal sau orice spatiu privat?