avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Intrebare - vreau sa dobandesc cunostinte juridice
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Intrebare - vreau sa dobandesc cunostinte juridice

Buna ziua, avand in vedere ca vacanta este lunga( 3 luni) si am suficient timp la dispozitie, as vrea sa il folosesc intr-un scop eficient pentru viitorul meu, asa ca, daca se poate, as vrea sa imi spuneti ce altceva ar trebui sa mai citesc, in afara de Codul Civil, Codul de Procedura Civila, Codul Penal, Codul de Procedura Penala; pentru a deveni o persoana cu conostinte juridice foarte bune.
Cel mai recent răspuns: Tarzan2012 , utilizator 22:56, 6 Iulie 2013
"Urmarirea penala. Modele de cereri si acte procesuale si procedurale"
Constitutia.
Codul muncii,fiscal , rutier, ceva legi speciale .Spor .
Legile care va preocupa,cele pe care le considerati ca veti avea nevoie de ele candva.

Asa cum vi s-a spus mai sus,un exemplu ar fii cam asa:
Daca vreti sa deveniti sofer,cititi codul rutier.
Daca stiti ca intampinati probleme la locul de munca,cititi codul muncii

Lista poate continua,totul depinde de ce va intereseaza sau de ce va pasioneaza.
INM, asta ma tenteaza.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iulie 2013
teudan, utilizator
Poate ar fi bine sa mergeti la o librarie,mergeti la raionul de carti in stiintele juridice,si vedeti ce carti sunt pe raft. Luati la intamplare cateva carti in stiintele INM,apoi dvs decideti daca o veti achizitiona ptr acumularea cunostiintelor juridice.
Nimeni de pe acest forum nu va poate indica o carte anume,dvs sunteti in masura sa va alegeti cartea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire plan profesional Avocat Sebastian Murariu Avocat Sebastian Murariu Buna ziua ! Numele meu este Andrei si am 17 ani. In momentul de fata sunt in clasa a XI a la. profil Stiinte Sociale. Stiu ca nu prea am ce cauta pe aici ... (vezi toată discuția)
Jurist la primarie alexutzu231991 alexutzu231991 urmeaza sa fiu jurist la o primarie in mediul rural ce trebuie sa invat si la ce trebuie sa ma astept ?.am terminat facultatea de drept dar la fr si nu prea ... (vezi toată discuția)
Concursul de admitere la inm 2012 ionela1984 ionela1984 Imi poate spune cineva va rog dupa ce manuale sa invat si eu pentru admitere a inm din acest an?poate imi sugerati si ceva grile sau exercitii de rationament ... (vezi toată discuția)