Mama mea,casatorita cu un cetatean italian,doreste sa cumpere un apartament in Romania ,la cumparare nu vine decat ea iar plata apartamentului sa se faca dintr-un cont al bunicii mele(mama ei) si dintr-un cont personal al mamei mele de la aceiasi banca...intrebarea mea este daca mama poate cumpara acest imobil fara sa mai fie nevoie sa fie prezent si sotul..
va multumesc,acordul fostului sot nu cred ca il voi avea pentru ca il cunosc dar sper ca vom reusi altfel,la adoptie ne-am gandit si noi,in caz de nereusita fetita isi va da ea acordul la majorat.o zi buna va doresc:)
Buna ziua,
sunt divortata de 3 ani si am o fetita de 10ani care a ramas la mine in intretinere,hotarare definitiva si irevocabila,el oricum nu s-a prezentat niciodata si niciodata nu a platit nimic,nici pensie alimentara,nici macar un telefon sa vada daca mai traim,acum 2 ani m-am recasatorit si fetita ne cere sa ii schimbam si ei numele de familie,sufera mult din cauza ca ea se numeste altfel.Daca cineva ne poate da un sfat care ar fi pasii de facut,ca nu stiu ce as putea face,mai ales din cauza ca fostul sot nu pastreaza in nici un fel legatura cu fetita,noi ne-am mutat in alta localitate de 2ani,ce pot face?vreau sa schimb numele fetei si stiam ca se poate dar care sunt pasii?:(