avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie apartament

Mama mea,casatorita cu un cetatean italian,doreste sa cumpere un apartament in Romania ,la cumparare nu vine decat ea iar plata apartamentului sa se faca dintr-un cont al bunicii mele(mama ei) si dintr-un cont personal al mamei mele de la aceiasi banca...intrebarea mea este daca mama poate cumpara acest imobil fara sa mai fie nevoie sa fie prezent si sotul..
Cel mai recent răspuns: s.c. MIRA ECO GROUP s.r.l. , Consultant protectia mediului 13:54, 16 Februarie 2017
Buna ziua!
Mama d-voastra ete casatorita cu domnul respectiv in Italia sau in Romania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poate un cetatean strain,casatorit cu o romanca sa cumpere o propietate in romania? liliana redai liliana redai Prietena mea cetatean roman este casatorita la ambasada Romaniei din Italia cu un cetatean din Bangladesh,de 2 ani. Domnul in cauza locuieste in Italia de ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil pe teritoriul romaniei ally1989 ally1989 Buna ziua. Mama mea,recasatorita In Italia cu un cetatean italian prin \"separazione dei beni\", avand si dubla cetatenie doreste sa cumpere un imobil pe ... (vezi toată discuția)
Mama iresponsabila, sau nu mihaicristian69 mihaicristian69 Buna seara ! Ma intereseaza cand o mama poate fi acuzata de iresponsabilitate fata de copii sai ? Am doi copii de 14 si 16 ani , sunt in curs de divort eu ... (vezi toată discuția)