avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 759 soluții astăzi
Forum Activitate dulcikangel4u

Activitate dulcikangel4u

Buna ziua. Mi.a fost suspendat permisul o luna, am depus contestatie in urma careia am avut infatisare la tribunal sector 5 pe data de 02.11.16, sentinta am vazut.o pe net, respins... acum au trecut 30 de zile,nu am avut de gand sa fac apel pierdeam timpul si ma asteptam ca saptamana asta sa primesc instiintare ceva avand in vedere ca a trecut o saptamana de cand s.au scurs cele 30 de zile ...Iar prin aceasta sa vad cum procedez mai departe, cand predau permisul... nu cred ca ma pot duce asa fara o foaie ceva sa predau permisul doar ca stiu eu dupa net ca s.a respins. Si nici nu cred ca e normal sa stau asa cu permisul in buzunar sa risc alte belele.Cum trebuie procedat in cazul aceste ?Trebuie sa astept instiintarea?
Buna ziua
In urma succesiunii, bunicul meu decedat in 1988, mostenitorii find bunica, tatal meu si matusa.Tatal meu a ramas in casa el a intretinut proprietatea si intre mostenitor sa cazut de acord ca tatal meu sa fie unic propietar. Terenul a fost cumparat prin anul 1960 printr-o chitanta de mana, bunici mei n-au facut actele la momentul respectiv. Datorita faptului ca fostul propietar e decedat propietatea trece ca fiind detinuta de primarie.
Tribunalul a solutionat cazul, astfel ca tatal meu a dobandit dreptul de propietate ca efect al uzucapiunii de 30 de ani prin jonctiunea propietatiilor asupra propietatii respective.
Cum procedam ca propietatea sa fie pe numele lui asa cum se cuvine, nu cu drept la propietate doar pe 30 de ani. Va multumesc astept un raspun cu demersurile, nu mai avem un reprezentant si dorim sa rezolvam problema.