avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Activitate madalin1

Activitate madalin1

Răspuns la discuția Website Legal
Multumesc frumos de raspuns imi este foarte util !!
Dar am o intrebare dupa cum ati spus....
De asemenea, pentru a fi scutit de raspundere, moderarea trebuie sa lase utilizatorilor libertatea de a face in mare parte ce vor ei, doar in acest caz veti fi provider de servicii (platforma) si nu website personal (propriu)

Pe mine ma intereseaza partea cu "provider de servicii (platforma)" pentru ca nu se mai pune problema de "website personal (propriu)" dupa spusele dumneavoastra. Ma puteti ajuta cu ceva sfaturi de unde pot incepe pentru nu a incalca legea pe teritoriul romaniei in special dar daca stiti si in SUA. Trebuie inceput cu formularul ANSPDCP (dataprotect) sau trebuie infiintata firma ? se poate si PFA ?

Multumesc frumos !!
Răspuns la discuția Website Legal
Buna ziua,
Am revenit pentru ca am ceva nelamuriri !
Daca strangeti sau lucrati cu date personale trebuie sa va inregistrati pentru asta pe [ link extern ] /

Website-ul meu este ceva identic cu facebook si in legatura cu ce ati spus
De asemenea, trebuie sa nu folositi materiale concepute de altii fara a le plati licenta (texte, inclusiv texte traduse de dvs. de pe alte websiteuri, fotografii, muzica, video, designul websiteului, scripturi, etc.). Atentie mare sa nu aveti linkuri catre materiale piratate (filme, muzica, soft, etc.).

Fiecare utilizator poate pune fotografii si altele fara sa fie verificat ce posteaza !
Sunt interesat foarte mult de toate aspectele si vreau sa investesc in website-ul meu. Credeti ca e de ajuns completare unui simplu formular ANSPDCP poate rezolva toata problema mea ?

Va multumesc frumos !
Răspuns la discuția Website Legal
Multumesc Frumos de raspuns !!!
Discuție Website Legal
Buna ziua,
Am cumparat o gazduire web si de asemenea un domeniu web am mai cumparat si un website (fisierele websitului care il detin) !
Vreau sa stiu cum poate functiona legal ?? Trebuie facuta firma sau altceva... trebuie platite taxe sau trebuie inregistrat pe la fisc ???
Va rog un pic de ajutor !!!!
Multumesc !!!
Răspuns la discuția Tip solutie: Condamnare
legally_aid a scris:

ªcoala de şoferi nu va mai fi necesar să o faceţi, ci doar veţi susţine examenul pentru obţinerea unui nou permis de conducere.


Buna ziua va deranjez din nou am auzit multe zvonuri cum ca trebuie facuta scoala din nou dar dumneavoastra spuneti ca trebuie sa dau examenul pentru un nou permis de conducere stiti cumva in ce consta examenul acesta?

Multumesc frumos!
Răspuns la discuția Tip solutie: Condamnare
Multumesc frumos pentru timpul acordat !
Răspuns la discuția Tip solutie: Condamnare
Multumesc frumos !
Mai am o mica intrebare....
nu prea am inteles asta
Va puteti prezenta la examen in vederea obtinerii unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior condamnarii dupa un termen de 1 an de la data ramanerii definitive a hotararii de condamnare


dupa un an trebuie sa fac scoala din nou adica dau sala si traseul sau dau numai sala ?


Multumesc !
Buna ziua nu am stiut exact cum sa scriu in titlu ca sa coincida cu subiectul !

Nu am fost prea cuminte in ultimul timp de aceea sa ajuns la asta :

Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul X la o pedeapsă de 3 (trei) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat prevăzută de art. 208 alin.1, 4- art. 209 alin. 1 lit.e, g şi i Cod penal, cu aplicarea art. 74 alin. 1 lit. a, în referire la art. 76 alin. 1 lit. c Cod penal. (faptă săvârşită la data de 18.09.2012) Condamnă pe inculpatul X la o pedeapsă de 6 (şase) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui autoturism, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, prevăzută de art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu aplicarea art. 74 alin. 1 lit. a C.penal, în referire la art. 76 alin. 1 lit. d Cod penal. (faptă săvârşită la data de 18.09.2012) În temeiul art. 33 lit. a Cod penal, în referire la art. 34 lit. b Cod penal, contopeşte pedepsele aplicate şi dispune ca inculpatul X să execute pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare. În temeiul art. 81 Cod penal, dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 2 (doi) ani şi 6 (şase) luni, stabilit în condiţiile art. 82 Cod penal. În temeiul art. 71 alin. 2 Cod penal, aplică inculpatului X pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a teza a II-a şi b Cod penal, iar în temeiul art. 71 alin. 5 Cod penal, dispune suspendarea executării pedepsei accesorii, pe durata termenului de încercare de 2 (doi) ani şi 6 (şase) luni. În temeiul art. 191 alin. 1 Cod de procedură penală, obligă pe inculpatul X la plata sumei de 700 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, (din care suma de 390 lei aferentă urmăririi penale). PROCES-VERBAL În temeiul art. 359 Cod de procedură penală, atrage atenţia inculpatului X asupra consecinţelor prevăzute de art. 83 alin. 1 Cod penal.
Document: Hotarâre


Vreau sa stiu ce sa intamplat cu carnetul si daca il mai vad vre-o data sau in cel mai rau caz cand as mai putea sa dau din nou !

Multumesc Anticipat !!!