Buna ziua nu am stiut exact cum sa scriu in titlu ca sa coincida cu subiectul !
Nu am fost prea cuminte in ultimul timp de aceea sa ajuns la asta :
Solutia pe scurt: Condamnă pe inculpatul X la o pedeapsă de 3 (trei) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat prevăzută de art. 208 alin.1, 4- art. 209 alin. 1 lit.e, g şi i Cod penal, cu aplicarea art. 74 alin. 1 lit. a, în referire la art. 76 alin. 1 lit. c Cod penal. (faptă săvârşită la data de 18.09.2012) Condamnă pe inculpatul X la o pedeapsă de 6 (şase) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii conducere pe drumurile publice a unui autoturism, având în sânge o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, prevăzută de art. 87 alin. 1 din O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu aplicarea art. 74 alin. 1 lit. a C.penal, în referire la art. 76 alin. 1 lit. d Cod penal. (faptă săvârşită la data de 18.09.2012) În temeiul art. 33 lit. a Cod penal, în referire la art. 34 lit. b Cod penal, contopeşte pedepsele aplicate şi dispune ca inculpatul X să execute pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare. În temeiul art. 81 Cod penal, dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 2 (doi) ani şi 6 (şase) luni, stabilit în condiţiile art. 82 Cod penal. În temeiul art. 71 alin. 2 Cod penal, aplică inculpatului X pedeapsa accesorie a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 lit. a teza a II-a şi b Cod penal, iar în temeiul art. 71 alin. 5 Cod penal, dispune suspendarea executării pedepsei accesorii, pe durata termenului de încercare de 2 (doi) ani şi 6 (şase) luni. În temeiul art. 191 alin. 1 Cod de procedură penală, obligă pe inculpatul X la plata sumei de 700 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, (din care suma de 390 lei aferentă urmăririi penale). PROCES-VERBAL În temeiul art. 359 Cod de procedură penală, atrage atenţia inculpatului X asupra consecinţelor prevăzute de art. 83 alin. 1 Cod penal.
Document: Hotarâre
Vreau sa stiu ce sa intamplat cu carnetul si daca il mai vad vre-o data sau in cel mai rau caz cand as mai putea sa dau din nou !
Multumesc Anticipat !!!