avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Activitate teodorteo

Activitate teodorteo

Răspuns la discuția Am fost agresat
am scos certificatu medico legal si o sa imi iau inima in dinti sa merg sa depun plingere,,desii ma ameninta ca intra peste mn si ma nenoroceste
Discuție Am fost agresat
am lucrat ca ag de paza la o firma din arad.Ieri am fost chemat la sediul firmei pt niste probleme iar cind am ajuns la sediu am fost invitat intro camera a sefilor unde am fost batut cu salbaticie de catre sef cu o coada de topor.In urma agresiunii mam ales cu mina si degetele rupte,si o contuzie la cap sila picior.Am fost amenintat ca daca depun plingere vor intra peste mn in casa,,obligat sa spun ceea ce nu sa intimplat si daca ma intreaba cineva sa spun ca am cazut.Am fost la medic,,miam facut tot ce este necesar chiar sila medic legist spunind ce sa intimplat.Eu daca as dorii sa dau in judecata pe seful firmei care ma agresat si ma batut as putea prin proces civilsi fara sa depun plingere la politie?sint si prieteni ai politiei si mie teama ca vor venii peste mn in casa.As dorii citeva indrumari si informatii ce ar trebui sa fac si cum.Va multumesc
Am lucrat la o fima de agenti de paza 3 luni si nu neam primit salariile.Am fost la ITM la arad si de acolo ni sa spus ca daca firma este in bucuresti ei nu pot sa ne ajute cu nimic.Sintem 90 si ceva de pers in aceasta situatie si am dorii sa stim ce trebue sa facem sa deschidem un proces.Am dorii sa stim daca putem face demersuri pt deschiderea unui proces civil sa dam firma respectiva in judecata.Firma de paza are sediul in bucuresti,noi sintem din jd arad,am lucrat 3 luni toti iar acum ne-au anuntat sa stam acasa si bani nu am primit nici un leu.Va multumesc
Răspuns la discuția Schimbare domiciliul copilului
are 14 ani.Mama lui neavand un domiciliu stabil,a fost purtat dintro parte in alta iar acum copilul nici nu vrea sa mai auda macar sa mearga sa o viziteze pe mama lui.Eu normal as dorii informatii sa stiu ce demersuri sa fac sa am un act care sa imi ateste cum ca acum copilul este la mn. Va multumesc
As dorii sa stiu daca trebue sa redeschid proces pt custodia copilului daca in urma divortului el a fost incredintat mamei lui iar in prezent el sa reintors inapoi la mine si nu mai vrea sa locuiasca cu mama lui.Va multumesc