am lucrat ca ag de paza la o firma din arad.Ieri am fost chemat la sediul firmei pt niste probleme iar cind am ajuns la sediu am fost invitat intro camera a sefilor unde am fost batut cu salbaticie de catre sef cu o coada de topor.In urma agresiunii mam ales cu mina si degetele rupte,si o contuzie la cap sila picior.Am fost amenintat ca daca depun plingere vor intra peste mn in casa,,obligat sa spun ceea ce nu sa intimplat si daca ma intreaba cineva sa spun ca am cazut.Am fost la medic,,miam facut tot ce este necesar chiar sila medic legist spunind ce sa intimplat.Eu daca as dorii sa dau in judecata pe seful firmei care ma agresat si ma batut as putea prin proces civilsi fara sa depun plingere la politie?sint si prieteni ai politiei si mie teama ca vor venii peste mn in casa.As dorii citeva indrumari si informatii ce ar trebui sa fac si cum.Va multumesc
Fara plangere la politie foarte greu, scoteti-va oricum certificat medico-legal si hotarati-va sa mergeti la politie. In cazul in care procuror nu va incepe urmarirea penala va puteti adresa instantei.
Și amenințarea este infracțiune. Problema este că trebuie să aveți un minim de dovezi pentru a vă susține plângerea. Vă dați seama că nu vor recunoaște fapta.