Am si eu o mica nelamurire
Astazi am incheiat niste acte intre mama mea si noi 2 (eu si cu sotia) la notar...este vorba de un CONTRACT DE INTRETINERE, intrebarea este urmatoarea, exista vreo diferenta intre un CONTRACT DE VANZARE-CUMPARARE CU PROPRIETARUL CU DRPT DE UZUFRUCT si acest CONTRACT DE INTRETINERE?
adica mama poate sa se razgandeasca cumva si sa intampinam probleme? sau poate sa intervina altcineva si sa se anuleze contractul din diverse motive?
astept raspunsurile d-voastra
multumesc frumos o seara placuta
si poate sa mai faca ceva? tinand cont ca suntem in iulie 2007 si el a lucrat din noi 2012 - ian 2013? ma gandesc ca s-a inchis anul, si este cam totul pierdut cum ziceti si d-voastra.
si pentru alea 3 luni de zile cum s-ar calcula concediul?
ma adresez d-voastra pentru un prieten, care a lucrat la o firma de constructii, el a fost angajat 3 luni de zile (contract pe termen limitat) din noiembrie 2012 - ianuarie 2013, acesta s-a angajat cu gradul 3 de munca pe acte, adica 4 ore pe zi, pentru ca era pensionat, cu toate ca a muncit 8-9 ore (fiind platit normal), si ore suplimentare.
seful nu i-a mai prelungit contractul de munca, si a lucrat din ianuarie 2013 - iunie 2013, la "negru", de sarbatori am avut libere, iar zilele dintre sarbatori i s-au redus din concediu.
ulterior el si-a dat demisia in (iunie 2013) si vrea sa-si ceara banii pe concediu de odihna din urma, are vreo sansa, sau nu?