Nu I s a adus la cunostinta niciodata de la inceperea procesului ca nu poate parasi tara. Daca se face o cerere la politia de fontiera si ei spun ca nu exista interdictie pe numele lui, poate parasi tara?
Din cate stiu eu, nu e mentionat acest lucru, dar daca se face o cerere catre politia de frontiera si nu exista interdictia de a parasi tara, poate pleca in vacanta?
una ziua, cineva apropiat a fost eliberat conditionat din arest preventiv dupa 14 zile si are interdictie de parasire a tarii. Perioada de cand a fost eliberat este de 1 an si 2 luni, procesul nu s a finalizat. Vrea sa plece in vacanta 7 zile. Perioada interdictiei de a parasi tara este limitata sau nelimitata? Nu a expirat? Stiu ca perioada de a nu putea parasi tara este de 30 zile. Nu I s a adus la cunostinta periodic ca nu poate parasi tara. S a adus la cunostinta doar cand a fost eliberat sub control judiciar ca nu poate parasi tara,au mai trecut 3 4 luni pana a fost trimis in judecata. Apoi cand s a trimis dosaru la tribunal nu I s a adus la cunostinta ca nu poate parasi tara. Fapta nu este una grava. Mai exista interdictia de a parasi tara? Ma puteti ajuta cu o parere?
Si in articolul din codul penal pentru interdictia de a parasi tara scrie ca nu se poate prelungi mai mult de 1 an, cu exceptie 2 ani in cazuri f grave.
Nu a fost insintintat in cursul judecatii ca are I s a prelungit interdictia de a parasi tara. Nu are o fapta grava. Asta inseamna ca nu mai are interdictie de a parasi tara?
Tin sa precizez ca acum 1 an si 2 luni a fost eliberat sub control judiciar. Daca se face o cerere la politia de frontiera si nu apare cu interdictie, poate parasi tara?
Buna ziua, cineva apropiat a fost eliberat conditionat din arest preventiv dupa 14 zile si are interdictie de parasire a tarii. Perioada de cand a fost eliberat este de 1 an si 2 luni, procesul nu s a finalizat. Vrea sa plece in vacanta 7 zile. Perioada interdictiei de a parasi tara este limitata sau nelimitata? Nu a expirat? Stiu ca perioada de a nu putea parasi tara este de 30 zile. Nu I s a adus la cunostinta periodic ca nu poate parasi tara. Ma puteti ajuta cu o parere?
Buna ziua, cineva apropiat a fost eliberat conditionat din arest preventiv dupa 14 zile si are interdictie de parasire a tarii. Perioada de cand a fost eliberat este de 1 an si 2 luni, procesul nu s a finalizat. Vrea sa plece in vacanta 7 zile. Perioada interdictiei de a parasi tara este limitata sau nelimitata? Nu a expirat? Stiu ca perioada de a nu putea parasi tara este de 30 zile. Nu I s a adus la cunostinta periodic ca nu poate parasi tara. Ma puteti ajuta cu o parere?