avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Activitate dandan77

Activitate dandan77

DL RAZVAN este clar ca trebuie sa fac o actiune acum exista problema denumirii ei, am fost sfatuit ca nu se poate numi contestatie la executare ci ca ar trebui altfel, eventual asupra consecintelor, aveti ceva pareri? multumesc
cazul meu nu este asemanator de exemplu cu al celor care sunt inchisi pentru 6 ani si noua pedeapsa prevede 5 si vor fi eliberati, la mine nu mai este infractiune ....mai degraba ma gandesc la un detinut care este inchis pe nedrept si dupa 5 ani este gasit nevinovat si eliberat, ce i se intampla lui atunci? eu am permis anulat la momentul asta trebuie sa fac scoala de soferi inca o data plus ca voi fi privit ca recidivist daca doamne fereste mai patesc ceva si am cazier pentru o infractiune care nu mai exista.
nu aveam incotro sub legea de atunci trebuia sa platesc amenda la fel cum de exemplu a fost si cu taxa auto dar acum e altceva, nu mi se pare corect eu sa am cazier doar pentru ca judecata a fost acum cateva luni trebuie sa existe o egalitate cumva
va multumesc pentru raspunsuri, nu gasesc in nould cod penal incadrarea sa vad negru pe alb vatamarea corporala din culpa intre 10 si 20 de zile unde se incadreaza daca mai este infractiune, asa din vorbe toti zic ca doar peste 90 de zile, in acest caz mi se pare normal sa mi se aplice si mie chiar daca sunt judecat deja sunt in perioada de executare a pedepsei(amenda platita si in perioada de 6 luni de asteptare sau incercare cum se numeste)
Buna ziua, am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat, am fost vinovat de producerea unui accident rutier cu victima, victima necesitand 12-13 zile ingriji mediale, am fost judecat pentru vatamare corporala din culpa sentinta definitiva amenda penala. am achitat amenda si am permisul anulat, conform noului cod daca am inteles bine nu mai reprezinta infractiune vatamarea corrporala sub 20 de zile sau 90.
Este adevarat? ce pot face in acest caz? pot contesta executarea? pot radia oarecum amenda si reabilita cazierul?
Multumesc
nu inteleg, cum sa ma adresez daca termen am in septembrie si judecatorul cred ca pana atunci e liber?
Buna ziua, mi-a expirat dovada prelungita la termenul de acum o luna, iar acum urmatorul termen il am in septembrie, pot face ceva sau trebuie sa astept pana in septembrie? multumesc