avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Prelungire dovada conducere (dosar penal la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Prelungire dovada conducere (dosar penal la judecatorie)

Buna ziua, mi-a expirat dovada prelungita la termenul de acum o luna, iar acum urmatorul termen il am in septembrie, pot face ceva sau trebuie sa astept pana in septembrie? multumesc
Cel mai recent răspuns: dandan77 , utilizator 12:09, 19 Iulie 2013
Buna ziua!
Puteti sa va adresati cu o cerere catre instanta, la completul care judeca cauza.
nu inteleg, cum sa ma adresez daca termen am in septembrie si judecatorul cred ca pana atunci e liber?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea dovezii de circulatie vaiana vaiana in urma cu 1an si jumatate fiul meu a fost implicat intr-un accident de circulatie el fiind soferul care a produs accidentul. cat timp dosarul a fost la ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis PIonut24 PIonut24 Salut, Acum circa 2 luni am pierdut permisul auto (categoria B) intr-un accident provocat de mine, avand doar pagube materiale si nu raniti/morti. Dreptul ... (vezi toată discuția)
Prelungire dovada ucidere din culpa iuly_m iuly_m Buna seara as dori si eu o informatie, sunt cercetat intr-un dosar de ucidere din culpa, am fost cercetat eu cu inca o persoana azi am primit scoaterea de sub ... (vezi toată discuția)