In cursul zilei de azi, 12.07, mi-a fost retinut permisul de conducere pe motiv de neacordare prioritate pietoni pe trecere. Ma aflam pe Blvd. Liviu Rebreanu eram in masina cu inca 2 persoane, ma aflam in coloana si dupa trecerea de pietoni am fost oprit, mi s-au solicitat actele la control dupa care am fost intrebat cu ce viteza circulam. Am crezut ca este vorba de radar dar nu avea cum ptr ca nu am avut vteza. La 1 minut a sosit si dacia logan galbena cu radarul montat, a coborot un agent care i-a spus celuilalt agent ca motivul ptr care m-a oprit a fost ca nu am acordat prioritate la pietoni.
Mentionez ca atat eu cat si celelalte 2 persoane (detinatori de permis auto) nu am observat vreun pieton pe trecere. Mi s-a intocmit proces verbal si dovada ptr 15 zile. NU am semnat procesul verbal ptr ca nu am fost de acord si mi s-a inmanat doar dovada. Cum pot contesta procesul verbal ?
Va scriu aceste randuri in speranta ca ma veti putea ajuta cu cateva raspunsuri la problema mea.
Mama mea doreste sa divorteze de tatal meu. In momentul de fata mama se face vinovata de adulter (de aproximativ un an de zile are pe cineva) tatal nestiind despre acest lucru. Mentionez faptul ca sunt singur la parinti, sunt major si locuiesc impreuna cu ei. Imi poate spune cineva, in cazul in care tata accepta divortul cum se va face partajul? Are vreo influenta asupra partajului faptul ca mama este vinovata de adulter? Exita o cota parte care se acorda parintilor respectiv copilului ?
Va multumesc anticipat.