in urma unei citatii primita an posta de la Serviciul Politiei Rutiere,m-am prezentat la sectia de Politie pentru lamuriri referitoare la citatie.Organele de politie au ancercat sa-mi puna "an spate" mai multe acuzatii privind circulatia cu o motocicleta an diferite zile,ceea ce nu este adevarat.La unele din acuzatii au renuntzat uitanduse mai atenti la niste imagini (filmari radar),dar nu la toate.....mi-au antocmit proces verbal,cu niste acuzatii neadevarate....eu ne putand sa semnez asa ceva.Deci mi-au retinut permisul,dar fara un motiv anume....si m-au dat afara din birou...au zis ca ma antorc eu la ei sa semnez procesul..pt ca fara proces-verbal,nu pot face contestatii...deci nu pot face nici un demers pt recastigarea permisului de conducere....nu am primit nici macar o dovada,sau vreo hartie,ceva,..ok...nu stiu ce demersuri si unde trebuie sa apelez an continuare...ce fac pana la solutionarea cazului?...asta anseamna ca i-mi este suspendat permisul?...daca da...pe cat timp?...nu mi-au comunicat nimic...asi vrea sa-i dau an judecata...cum procedez?...multumiri
Buna ziua,
In cursul zilei de azi, 12.07, mi-a fost retinut permisul de conducere pe motiv de neacordare prioritate pietoni pe trecere. Ma aflam pe Blvd. Liviu Rebreanu eram in masina cu inca 2 persoane, ma aflam in coloana si dupa trecerea de pietoni am fost oprit, mi s-au solicitat actele la control dupa care am fost intrebat cu ce viteza circulam. Am crezut ca este vorba de radar dar nu avea cum ptr ca nu am avut vteza. La 1 minut a sosit si dacia logan galbena cu radarul montat, a coborot un agent care i-a spus celuilalt agent ca motivul ptr care m-a oprit a fost ca nu am acordat prioritate la pietoni.
Mentionez ca atat eu cat si celelalte 2 persoane (detinatori de permis auto) nu am observat vreun pieton pe trecere. Mi s-a intocmit proces verbal si dovada ptr 15 zile. NU am semnat procesul verbal ptr ca nu am fost de acord si mi s-a inmanat doar dovada. Cum pot contesta procesul verbal ?
~ final discuție ~