avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Activitate mariacatarina

Activitate mariacatarina

Propietatea a fost a parintilor mei, cind au murit, a revenit mie si la frate, Fratele meu a murit si in 2018 am inceput acest dosar de retrocedare, cu toate documentele care au fost necesare. Original Primaria Bucuresti a acceptat retrocedarea, dar pentru ca tatal meu a fugit din tara in 1974 partea lui de proprietate a fost confiscata de stat, legea comunista! Cu toate ca in documentatie, avocatul meu a insistat ca acea lege comunista este defuncta, nu stiu dece si acum tot se mentine idea ca am dreptul numai la 1/2! cum pot sa aflu dece judecatorul care a facut hotarirea. cum aflu motivul judecatorului?
Cu cine m-am judecat? Pentru fiecare sedinta, au fost 3-4 amanari cu cite 1-3 luni intre ele. Hotarirea care am primit-o pe 27, de fapt a fost amanata de 3 ori pana acum. Asa a trecut timpul, cu Tribunalul cerind diferite documente. De fapt, tribunalul a pus un evaluator de proprietate, si cind a primit raportul ei, procurorii nu au fost de acord cu suma care a fost recomandata! Ce ma pot face daca, cu toate ca am avocat, si tot am probleme!
Hotararea judecatorului este 1/2 casa si 1/2 teren! Sunt singura mostenitoare, si vreau sa stiu cine altcineva primeste 1/2 din proprietatea mea? Am dreptul la 30 zile apel, dar, am investit deja 5 ani in acest dosar! cum aflu detalii?
Fratele meu a depus dosarul pentru casa restituire in 2001 si este complect si pus pe lista sa fie platit. Dar este gresita suma de bani. As dori sa stiu unde sa intreb de dosarul care s-a aprobat de platit dar este gresit suma si nimeni la care am trimis e-mail mi-a trimis raspuns. Casa s-a darimat in Giulesti, noi sintem in America si se pare ca este destul pentru guvernul romin sa ma ignore si termina repede. Ce pot face eu de aici? M-am uitat pe i-net sa vad daca este posibil cu ce ofera guvernul, sub 8000$ nu poti cumpara absolut nimic in toata tara. Nu stiu ce sa fac de aici inainte?
:(