avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Hotararea judecatorului este 1/2 casa si 1/2 teren! ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Hotararea judecatorului este 1/2 casa si 1/2 teren! Sunt singura ...

Hotararea judecatorului este 1/2 casa si 1/2 teren! Sunt singura mostenitoare, si vreau sa stiu cine altcineva primeste 1/2 din proprietatea mea? Am dreptul la 30 zile apel, dar, am investit deja 5 ani in acest dosar! cum aflu detalii?
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 10:14, 30 Mai 2022
Daca sunteti singura mostenitoare, cu cine v-ati judecat 5 ani?
Daca e o greseala, depuneti cerere de indreptare eroare materiala
Ultima modificare: Duminică, 29 Mai 2022
gi-jane2, moderator
Cu cine m-am judecat? Pentru fiecare sedinta, au fost 3-4 amanari cu cite 1-3 luni intre ele. Hotarirea care am primit-o pe 27, de fapt a fost amanata de 3 ori pana acum. Asa a trecut timpul, cu Tribunalul cerind diferite documente. De fapt, tribunalul a pus un evaluator de proprietate, si cind a primit raportul ei, procurorii nu au fost de acord cu suma care a fost recomandata! Ce ma pot face daca, cu toate ca am avocat, si tot am probleme!
Nu avem cum ss ghicim.noi cum ati formulat actiunea,cu cine.va judecati,ce ati cerut ,ce a inteles judecatorul etc.Cand o sa vi se comunice hotararea motivată discutati cu av dvs...
Pe cine ati chemat in judecata ,asa întrebasem.

mariacatarina a scris:

Cu cine m-am judecat? Pentru fiecare sedinta, au fost 3-4 amanari cu cite 1-3 luni intre ele. Hotarirea care am primit-o pe 27, de fapt a fost amanata de 3 ori pana acum. Asa a trecut timpul, cu Tribunalul cerind diferite documente. De fapt, tribunalul a pus un evaluator de proprietate, si cind a primit raportul ei, procurorii nu au fost de acord cu suma care a fost recomandata! Ce ma pot face daca, cu toate ca am avocat, si tot am probleme!

mariacatarina a scris:
Hotararea judecatorului este 1/2 casa si 1/2 teren! Sunt singura mostenitoare, si vreau sa stiu cine altcineva primeste 1/2 din proprietatea mea?

Cu cine altcineva v-ați judecat? Și pentru ce, mai exact? Din referirea dvs. la calitatea de moștenitor am putea ghici o dezbatere succesorală. (dar la fel de bine ar putea fi te miri ce altceva...)
Să zicem că asta o fi fost ...

Dacă defunctul ar fi avut ÎNTREGUL imobil, iar dvs. ați fi fost UNICA moștenitorare, atunci nu v-ați fi judecat cu nimeni, ci ați fi dezbătut singură moștenirea la notar.

Dacă a avut loc o judecată, înseamă că una dintre cele două premise este falsă.
Ori nu sunteți singura moștenitoare, ori (cel mai probabil) defunctul nu avea întregul bun. Și atunci restul pe care-l căutați este la persoana (persoanele) cu care v-ați judecat.

Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2022
romascanu, moderator

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine terenul, daca nu am facut cerere la legile fondului funciar, dar altcineva a facut acest lucru in mod ilegal? Dana1313 Dana1313 Sunt in proces cu primaria pentru ca nu a dorit sa imi puna la dispozitie actele in baza carora s-a constituit si s-a reconstituit dreptul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Succesiune marysa_2u marysa_2u BUNA ZIUA...am si eu o nedumerire.....mama mea a murit cand eram mica....dupa o perioada de 20 de ani sunt sunata de frati ei ca sa particip la succesiunea ... (vezi toată discuția)
Întabulat în cf omatcons omatcons Bună seara. Am o \"mătuşă\" care m-a acţionat în judecată prin care a cerut ca să fiu radiat de pe titlu de proprietate al unchiului, motivând că ... (vezi toată discuția)