Hotararea judecatorului este 1/2 casa si 1/2 teren! Sunt singura mostenitoare, si vreau sa stiu cine altcineva primeste 1/2 din proprietatea mea? Am dreptul la 30 zile apel, dar, am investit deja 5 ani in acest dosar! cum aflu detalii?
Propietatea a fost a parintilor mei, cind au murit, a revenit mie si la frate, Fratele meu a murit si in 2018 am inceput acest dosar de retrocedare, cu toate documentele care au fost necesare. Original Primaria Bucuresti a acceptat retrocedarea, dar pentru ca tatal meu a fugit din tara in 1974 partea lui de proprietate a fost confiscata de stat, legea comunista! Cu toate ca in documentatie, avocatul meu a insistat ca acea lege comunista este defuncta, nu stiu dece si acum tot se mentine idea ca am dreptul numai la 1/2! cum pot sa aflu dece judecatorul care a facut hotarirea. cum aflu motivul judecatorului?
asteptati acasa hotararea. tot avocatul va va spune daca e cazul de a ataca hotararea sau e vb de eroare materiala sau nu e vb nici de una ( nu aveti sanse in calea de atac) si nici de alta si va trebui sa va impacati cu ideea.
Nu se intelege exact daca ati avut un proces pt o succesiune sau unul pentru o retrocedare. In orice caz, daca ati mostenit parintii impreuna cu fratele iar fratele nu mai traieste si nu a facut cerere de retrocedare, este posibil ca din acest motiv sa va fi acordat instanta doar 1/2. Nu ati dat suficiente detalii. Decretul 223 despre care cred ca vorbiti nu are relevanta in cauza fiindca s-au retrocedat imobile nationalizate in baza acestui decret.
Succesiune
marysa_2u
BUNA ZIUA...am si eu o nedumerire.....mama mea a murit cand eram mica....dupa o perioada de 20 de ani sunt sunata de frati ei ca sa particip la succesiunea ... (vezi toată discuția)
Întabulat în cf
omatcons
Bună seara.
Am o \"mătuşă\" care m-a acţionat în judecată prin care a cerut ca să fiu radiat de pe titlu de proprietate al unchiului, motivând că ... (vezi toată discuția)