avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 10/2001 - rectificare suma despagubire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 10/2001 - rectificare suma despagubire

Fratele meu a depus dosarul pentru casa restituire in 2001 si este complect si pus pe lista sa fie platit. Dar este gresita suma de bani. As dori sa stiu unde sa intreb de dosarul care s-a aprobat de platit dar este gresit suma si nimeni la care am trimis e-mail mi-a trimis raspuns. Casa s-a darimat in Giulesti, noi sintem in America si se pare ca este destul pentru guvernul romin sa ma ignore si termina repede. Ce pot face eu de aici? M-am uitat pe i-net sa vad daca este posibil cu ce ofera guvernul, sub 8000$ nu poti cumpara absolut nimic in toata tara. Nu stiu ce sa fac de aici inainte?
:(

Alte discuții în legătură

Angajament plata krug mihaela.feodorov mihaela.feodorov Buna seara, Am nevoie, va rog, de ajutorul dvs in privinta unui credit luat de la BCR in valoare de 7500 lei, in anul 2007, pe 10 ani. Dupa 2 ani nu am mai ... (vezi toată discuția)
Am de primit o cautiune din germania Tbytby Tbytby Am fost achitat intr un dosar in germania , la vremea respectiva am platit 1200 euro cautiune , am fost judecat si achitat in acest dosar , am primit niste ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas laura06laura laura06laura Ma poate ajuta cineva va rog. Noi am fost 4 frati care am fost orfani de ambii parinti si aveam pensie de urmas. In 2011 ne-am depus doi dintre noi cerere de ... (vezi toată discuția)