avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensie urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie urmas

Ma poate ajuta cineva va rog. Noi am fost 4 frati care am fost orfani de ambii parinti si aveam pensie de urmas. In 2011 ne-am depus doi dintre noi cerere de renuntare pt ca nu ne mai incadram (terminasem facultatile). De atunci a trecut un an si ei inca nu au recalculat pensia. Ii tot sun si mi se tot spuna ca speta s-a trimis si la Bucuresti (dosarul fiind la pensii in Alba). sau ma tot paseaza de la o persoana la alta si mi se spune ba ca a fost calculata gresit si noi trebuie sa primim bani, ba ca noi trebuie sa restituim. Unde as putea sa ma adresez, sa le fac plangerere sau ceva de genul asta ca sa aflu exact ce e cu dosarul. Ei tot dau vina unul pe altul in institutie.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:56, 3 Octombrie 2012
Puteti face o sesizare la Casa Nationala de Pensii Publice pe e-mail la:
petitii.sesizari@cnpas.org

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie la cerere deana deana Buna seara. As dori sa aflu daca pot iesi la pensie , la cerere ? Am 52 ani , 11 ani in campul muncii si am facut cerere pt crestere copil pt ambii copii , in ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas nely_cecil nely_cecil buna ziua, am si eu cateva intrebari referitoare la pensia de urmas...an 24 de ani si primesc pensie de urmas dupa ambii parinti. pana acum 2 luni primeam 350 ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas dupa ambii parinti barnasorina barnasorina Buna ziua. eu si sora mea de 6 ani am ramas orfane de ambii parinti,iar eu i-am devenit tutore. ea primea pensie de 350 lei dupa mama,iar acum dupa ce tata a ... (vezi toată discuția)