Nu stiu ce sa fac am angajat o avaocata pentru contestatie la executare,suspendarea executari si maine este ultima zi sa fac contestatie dar avocata zice ca de pe 1.august 2013 a intrat noul cod de procedura in viguare si nu mai face contestatie fiindca trebuie sa mergem la mediere.Intrebare este daca m-a executa banca? Sau pot sa fac si contestatia si sa merg la mediere in acelasi timp? Su dupa nu ami pot sa fac contestataie fiindca trece termenul de 15 zile?
Am o problema cu o banca si nu mai stiu unde sa apelez,am fost la mai multi avocati si fiecare i-mi spune lucruri diferite.Am luat un credit in 2010 pe firma si am girat cu pamantul de sub casa mea si a maica-mi,pamantul fiind pe numele meu nu al firmei.Mama a castigat casa in urma uni partaj succesoral,i-a depagubit pe 2 din care i-a mai ramas un frate carui nici la ora actuala nu i-a dat banii,eu am casa fara autorizatie fiind costruita din 1995 si asa s-e face atunci,este inscrisa la primarie si tot primaria mi-a dat acordul sa costruesc la vremea respectiva,platesc inpozit de atunci la ea.Din cei 500 de mp 166 mp sunt servitute care nu este precizat in contractul de ipoteca. Intrebarea mea este m-a poate executa banca sa raman si fara case.Ce pot face in cazul de fata. :((