avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Ce sa Fac cu mediere?
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Ce sa Fac cu mediere?

Nu stiu ce sa fac am angajat o avaocata pentru contestatie la executare,suspendarea executari si maine este ultima zi sa fac contestatie dar avocata zice ca de pe 1.august 2013 a intrat noul cod de procedura in viguare si nu mai face contestatie fiindca trebuie sa mergem la mediere.Intrebare este daca m-a executa banca? Sau pot sa fac si contestatia si sa merg la mediere in acelasi timp? Su dupa nu ami pot sa fac contestataie fiindca trece termenul de 15 zile?
Cel mai recent răspuns: stefigab , utilizator 22:18, 1 August 2013
Luati-va alt avocat.
procedura informarii asupra avantajelor medierii nu este obligatorie pentru contestatia la executare, ci numai pt anumite litigii pe fond.
Doamne....
vedeti sa nu iesiti din termenul de 15 zile

daca iesit din cele 15 zile, e grav
Ultima modificare: Joi, 1 August 2013
Mihaela Enache, Avocat
Va multumesc pentru raspuns.Eram nedumerita nu stiam ce sa fac in cazul de fata.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea medierii si litigiile de munca Jordy77 Jordy77 Vreau sa va intreb despre Legea medierii. In cazul litigiilor de munca privind drepturi salariale este necesara sedinta de mediere? La punctul \\"în litigiile ... (vezi toată discuția)
Mãsuri pentru accelerarea soluþionãrii proceselor rodica_post rodica_post Măsuri pentru accelerarea soluţionării proceselor Sursa media.ro După o îndelungată dezbatere, accelerarea soluţionării proceselor a fost ... (vezi toată discuția)
Mediere in litigiile civile intre profesionisti antisocial charm antisocial charm Buna ziua! Studiind Legea 192/2006 cu modificari privind medierea am remarcat ca-n litigiile comerciale partea se poate( deci poate nu e obligatoriu) adresa ... (vezi toată discuția)