avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Activitate ionelagache

Activitate ionelagache

Buna seara ,eu sunt Ing Service Centrale Termice ,si in domeniul meu sunt foarte multi care se dau drept instalatori care stiu sa repare centrale termice.De nenumarate ori am reparat dupa ei.Sfatul meu in problema dvs este sa trageti alta coloana aparenta pe care sa o puteti masca cu rigips sau altceva de mascare.
Răspuns la discuția Alcoolemie la volan
Fapta pe care ati comiso este de natura penala asa am patit si eu in 2009 mie mi-a iesit 0.83 in aerul expirat si 1.7 in sange .Ma judecat cam dupa un an si jumatate si am primit o pedeapsa de un 1an si 3 luni de inchisoare cu suspendare +500lei amenda +anularea permisului .Ce puteti face dumneavoastra in functie de rezultatul probelor biologice sa contestati rezultatul si daca va iese in jur de 1la mie in sange s-ar putea ca procurorul de caz sa va ierte avand in vedere si declaratiile dv si cele ale politistului .O sa va cheme la politie sa va arate absolut tot dosarul dv.Ar fi bine sa mergeti cu un avocat sa va invete ce declaratii mai trebue atasate la dosar sa dea bine la procuror,dar asta numai daca aveti in jur de 1la mie in sange .Mie asa mi-a zis ca daca aveam in jur de 1la mie aproape de valoarea legala adica0,8 ma ierta imi lasa doar suspendare 3luni si amenda .MULT NOROC VA DORESC.

Am uitat sa va spun ca mie nu mai imi trebuie nici permis nici masina .Masina am vanduto de atunci sa nu cumva sa ma tenteze sa fac alta prostie.Mi-am luat bicicleta si este de 10 ori mai bine nu mai are politia ce sa imi faca .Nu intrati in depresie ca nu va baga la inchisoare cel mult cu suspendare va da .Mult noroc va doresc.
Răspuns la discuția Penalitati intretinere
Mai vreau sa va spun ca la noi pe scara nu se afiseaza nici un fel de lista de plata se dau niste fluturasi la fiecare proprietar in parte cu suma pe care o are de platit asa ca nu am de unde sa stiu cine si cum este restantier .Ce trebuie facut in acest caz daca puteti sa imi spuneti multumesc.
Răspuns la discuția Penalitati intretinere
multumesc ptr raspuns
Răspuns la discuția Penalitati intretinere
Din 01pana in 20 ale lunii multumesc
Răspuns la discuția Penalitati intretinere
este vorba despre restanta intretinere imobil de locuit in comun. cat ar fi penalitatile pana in ziua de astazi maximul legal? mie mi-au calculat 87.1 penalitati la suma de 132,85 aferenta lunii octombrie 2012 si mi se pare foarte mult multumesc
am si eu o intrebare poate cineva sa imi spuna ce penalitati imi trebuiesc puse la suma de 132,85 aferenta lunii octombrie 2012 .