avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Instalatorul care mi-a făcut instalația termică și ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Instalatorul care mi-a făcut instalația termică și pe cea sanitară a executat prost lucrările. Ce pot face, ținând cont de faptul că nu mi-a dat chitanță pe banii plătiți?

Buna ziua, am avut un instalator care mi-a lucrat instalatia termica si sanitara , am descoperit ieri ca tevile de sub gresie nu au fost lipite cum trebuie -> a trebuit sa scot gresia intrucat am inundat vecinul de jos [ a N oara] si presiunea centralei scadea la 0.1bar pentru ca pierdea apa pe instalatie .
Cu siguranta va trebui sa scot tot din casa [ parchet , gresie si ce mai am eu pe jos] pentru ca e clar ca mai sunt probleme si oricum nu risc .
Ce pot face in acest caz? Nu am nimic semnat cu ''domnul'' , nu mi-a dat chitanta sau bon , lucra la negru....
Ultima modificare: Duminică, 11 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Stanescu77 , utilizator 15:27, 13 Martie 2018
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce sa faceti? Sa cautati un alt instalator cu care sa incheiati un contract/ Cum nu ati semnat nimic cu domnul se intelege ca nu veti obtine nimic de la el.

De ce credeti ca lucrurile ieftine sunt de proasta calitate?

Cunoasteti "proverbul"

Daca tu crezi ca un profesionist e scump, e din cauza ca nu stii cat te costa la sfarsit un incompetent!


Daca nu l-ati cunoscut pana acum, il cunoasteti acum!

Intr-un atelier de vulcanizare am vazut un afis
Executăm trei feluri de lucrări
ieftine, rapide şi bune
• Lucrările ieftine şi rapide nu sunt bune;
• Lucrările ieftine şi bune nu sunt rapide;
• Lucrările bune şi rapide nu sunt ieftine;
Dumneavoastră analizaţi şi comandaţi ce lucrare doriţi.


Nu mai trebuie sa va amarasc si sa va intreb ce lucrare ati ales!

Asa se intampla intotdeauna cand se alege varianta la negru si nu se cunoaste "mesterul".
Atat timp cat nu detineti document ,contract prestari servicii,cu respectivul instalator nu aveti proba rezonabila pentru a ridica eventuale pretentii
Va multumesc la amandoi pentru raspunsuri.
Din pacate nu imi mai permit sa repar si sa pun tot la loc pentru ca am deja credit de platit si oricum ar costa imens sa fac din nou , minim 40 000 ron , deci prefer apa la bidon pentru spalat la lighean si aeroterma iarna cand e frig, asta e viata in 2018, Bucuresti.
Anterior oricarui demers,realizati o verificare temeinica a instalatiei
Nu este necesar sa interveniti asupra intregii instalatii initiale prin desfacerea pardoselii de parchet sau gresie se poate interveni strict la nivelul punctelor de imbinare instalatie,sau in zonele care atesta pierderi de lichid
Amenintati-l ca-l dati pe mina ANAF-ului si chiar sa o faceti. Este inadmisibil cum s-au inmultit teparii si asa zisii "meseriasi". Este plina Romania de ei. N-au nici o responsabilitate si nici o deontologie profesionala.
Ultima modificare: Luni, 12 Martie 2018
sorin.damian, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme sistem incalzire apartament nou vesase vesase Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: am cumparat un apartament nou si de cand am pornit centrala de incalzire, am numai probleme cu ... (vezi toată discuția)
Coloane incalzire comune cu ''basici'' aminea aminea Buna ziua, In urma cu câțiva ani in blocul in care locuiesc si dețin un apartament, s-au schimbat coloanele de încălzire. La scurt timp aceste țevi de ... (vezi toată discuția)
Se pot face modificări ale instalațiilor comune și ale parametrilor acestora fără acordul tuturor proprietarilor din asociație? Marcel_A Marcel_A Buna ziua, De curand m-am mutat intr-un bloc nou si se pare ca unele instalatii de apa au fost prost realizate. Mai exact, tevile de apa rece, calda sau ... (vezi toată discuția)