avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Activitate andreimaxiniuc

Activitate andreimaxiniuc

Buna seara.As dori sa stiu cum se plateste CASS in format lunar. Am citit aici www.avocatnet.ro/content/art... ,
insa nu inteleg daca trebuie sa fac plata pentru tot anul sau o pot face luna de luna.
Adica sa imi fac acuma asigurarea,sa platesc luna de luna cate 79,75 sau trebuie sa fac plata pentru 12 luni adica 957.Pot plati acei 957 fractionat,adica lunar?

Ok.Va multumesc foarte mult pentru ajutorul oferit.O zi buna.

Va multumesc foarte mult pentru raspuns.Inca o intrebare mai am.Din momentul cand nu mai platesc ratele si pana cand voi fi evacut,cat timp va dura?Exista anumite metode prin care pot sa largesc acest timp cat mai mult?
Buna ziua.In urma cu 5 ani am cumparat un apartamant cu un credit luat de la Banca.Ratele au crescut abuziv si am ajuns in imposibilitatea de a le mai plati.De 2 ani de zile sunt intr-un proces cu ei pentru clause abuzive dar procesul parcurge foarte lent si am putine sperante ca il voi castiga.
Lucrez si am domiciliul in Spania.Deasemenea,creditul a fost luat cu adeverinta de salariu din Spania.
Intrebarea mea este: in cazul in care nu mai platesc ratele si cel mai probabil voi fi executat silit,va putea banca sa ma urmareasca in Spania si sa isi ceara datoria?
In momentul de fata in apartament locuiesc parintii mei,mama mea fiind bolnava de scleroza multipla gradul 1,este imobilizata la pat.
In momentul de fata inca platesc ratele,dar,din momentul cand nu le voi mai plati,cat dureaza pana cand vor/voi fi executati si evacuati? Dupa cum am spus,mama mea este bolnava gradul 1 si are domiciliul acolo,neavand alta locuinta.Vor putea sa o evacueze? Va multumesc anticipat pentru eventuale raspunsuri.O zi buna.