avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1939 soluții astăzi
Forum Activitate AnaPog

Activitate AnaPog

Discuție Demisie fortata
Bună ziua! Pe scurt, angajatorul a luat decizia de a-mi desface contractul de munca, însă nu vrea sa mă concedieze. M-a amenințat în scris ca dacă nu îmi voi da demisia mă va da în judecata. Mentionez faptul ca am avut contract semnat pana în februarie, iar începând cu aceeași luna nu am mai semnat niciun act adițional.
Am primit o convocare de la un avocat în legătură cu încetarea contractului din februarie, însă angajatorul mi-a spus ca mă va da afară la sfârșitul lunii iulie, luna august fiind de asemenea plătită. Mentionez faptul ca nu am primit niciodată un avertisment scris în legătură cu activitatea mea și de asemenea nici pana astăzi nu mi s-a dat un preaviz. Ce se poate întâmpla intr-o situație de genul acesta?
Am facut cerere pentru a mi se anula amenda de ratb, deoarece aveam abonamentul acasa si mi-a venit prin posta o "comunicare adresa" in care scrie ca sa precizez sa modfici sau sa completez o serie de cerinte care se regasesc deja in cerere, iar pe spate este scrisa data si semnatura (mea). Probabil ca trebuie sa scriu faptul ca toate cele mentionate mai sus au fost scrise deja, nu? si sa trimit inapoi foile... va rog sa ma ajutati daca stiti