am primit raspuns de la garda de mediu precum ca wc si cotetul de porc nu sunt puse pe hotar sau pe proprietatea vecinului si nu constituie un factor de poluare al mediului. astfel aceasta reclamatie a fost daTa spre solutionara primariei. Deci nu are ce ne face vecina somnata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am terminat facultatea Constantin Brancoveanu din Valcea specializarea turism iar dupa absolvire am facut niste acte pentru acordarea brevetului de turism. Am primit acum 3 zile un telefon de la fac spunand ca nu se mai acorda acest brevet doar cu studii de licenta, ca sa schimbat legislatia de acordare a acestuia, si doar cu master pot dobandi acest act. Eu va intreb pe aceia dintre dumneavoastra, cunoscatori ai acestei legislatii daca este adevarat sau cei de la facultate vor doar sa castige niste bani inscriindu ma la master?
garda de mediu a venit la noi ca urmare a sesizarii unei vecine cu privire ca poluam chimic aerul si apa acesteia din fantana.
Noi avem o latrina la 3 metri de casa ei cu tub din ciment betonat si o anexa gospodareasca care adaposteste un cotet de porc si gaini tot la aceasi distanta, aceasta anexa fiind construita de 23 ani. cotetul si wc sunt la o distanta de 20 metri de fantana. garda nea pus sa le mutam . CE SA FAC SA NU LE MUT. STAU LA SAT NU LA ORAS.
Va rog... vecina ie cam sonata