avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acordare brevet de turism
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acordare brevet de turism

Am terminat facultatea Constantin Brancoveanu din Valcea specializarea turism iar dupa absolvire am facut niste acte pentru acordarea brevetului de turism. Am primit acum 3 zile un telefon de la fac spunand ca nu se mai acorda acest brevet doar cu studii de licenta, ca sa schimbat legislatia de acordare a acestuia, si doar cu master pot dobandi acest act. Eu va intreb pe aceia dintre dumneavoastra, cunoscatori ai acestei legislatii daca este adevarat sau cei de la facultate vor doar sa castige niste bani inscriindu ma la master?
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:56, 16 Septembrie 2013
Cititi ordinul 65 din 10 iunie 2013 "pentru aprobarea Normelor metodologice privind eliberarea certificatelor de clasificare a structurilor de primire turistice cu funcţiuni de cazare şi alimentaţie publică, a licenţelor şi brevetelor de turism( emitent AUTORITATEA NAŢIONALÃ PENTRU TURISM - MINISTERUL ECONOMIEI ) publicat in MONITORUL OFICIAL nr. 353 din 14 iunie 2013",

cap.IX Dispoziţii generale privind condiţiile şi criteriile pentru eliberarea brevetului de turism, articolele 46-49 din norme

[ link extern ] /
[ link extern ]
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta agentie de turism? intrebare! andreikaraev andreikaraev Pentru obtinerea licentei de turism, persoana care conduce agentia trebuie angajata cu norma intreaga? Nu se poate face un contract pe 2 ore/zi? (vezi toată discuția)
Dechiderea unui srl in domeniul turismului? radu.geanina radu.geanina Buna ziua Doresc sa ma indrumati in dechiderea unui SRL , care vreau sa functioneze in dom turismului , vreau sa inchiriez locatii pensiuni si case de locuit ... (vezi toată discuția)
Agentie de turism -angajat cu brevet de turism tip contract Ccc23 Ccc23 Pentru ca o agentie de turism sa functioneze ai nevoie de un angajat cu brevet de turism,intrebarea e angajatul trebuia sa fie angajat cu norma intreaga sau se ... (vezi toată discuția)